Görenler Gözlerine inanamadı!

Görenler Gözlerine inanamadı!

Türkiye'de öğrenciler yarı yıl tatiline girerken Adana'da ise bilgisiyar öğrenimi gören öğrencilere staj için gittikleri okullarında bahçe duvarının korkuluk demirleri boyatıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü, inceleme başlattı.

 
STAJ YERİNE BOYA YAPTIRDILAR
İddiaya göre, okul yöneticileri, staja gelip giden öğrencilere okulun bahçe duvarındaki demir parmaklıklar ile kapıları boyattı. Bazı öğrenciler, atölye derslerinde giydikleri iş tulumlarını giyerek, bazıları ise üzerlerindeki kıyafetlerle boya yaptı. Öğrenciler, uzanamadıkları demirleri boyamak için de ders yapmakta kullandıkları sıraları dersliklerden getirip merdiven gibi kullandı. Öğrencileri yarı yıl tatilinde boya yaparken gören bazı vatandaşlar, "Öğrencileri işçi gibi çalıştırıyorlar" derken bazı vatandaşlar da, "Afferim çocuklara. Okullarının bakımını yapıyor. En azından boya yapmasını öğreniyorlar" dedi.
 
DAHA ÖNCE DE KAZMA KÜREK ÇALIŞTIRILMIŞLAR
Öğrenciler ve okul yöneticileri bahçe demirlerinin boyanması konusunda konuşmazken. Aynı okulda, 10 ay önce de beden eğitimi dersinde bazı öğrenciler, okulun bahçesinde bulunan toprağı kazma kürek ile kazıp el arabasıyla taşımıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum