Gölyaka'da art arda deprem! Okullar tatil edildi

Gölyaka'da art arda deprem! Okullar tatil edildi

Düzce Gölyaka'da art arda deprem! Okullar tatil edildiDüzce'nin Gölyaka ilçesinde sabah saatlerinde art arda meydana gelen hafif şiddette 4 depremin ardından okullar tatil edildi.

 Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet  sitesinde yer alan bilgiye göre, Gölyaka ilçesinde 08.05-09.38 saatlerinde  büyüklüğü 1,9 ila 3,6 arasında değişen 4 deprem meydana geldi.  İlçede depremler nedeniyle can ve mal kaybı meydana gelmezken, bazı  vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Düzce Valisi Zülkif Dağlı,  yaptığı açıklamada, Gölyaka  ilçesinde 4 ayrı deprem yaşandığını bildirdi. Depremlerin can ve mal kaybına yol açmadığını kaydeden Dağlı, şöyle  konuştu:  "İlçede sabah saatlerinden bu yana çeşitli büyüklüklerde sarsıntılar  oluştu. Herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı fakat okullardaki çocuklarımız  panik yaşadı. Tedbir amaçlı ilçede bulunan tüm okulları bir gün süreyle tatil  ettik."   Dağlı, ekiplerin hızlı bir şekilde ilçeye yönlendirildiğini ifade  ederek, AFAD ve kaymakamlık ekiplerinin bölgede çalıştıklarını, teyakkuz halinde  olduklarını bildirdi.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.