Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü  kamu personeli alacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kamu personeli alacak

İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 2 kamu personeli alacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 18 Nisan 2016 Pazartesi günü yayınlanan kamu personeli alımı kapsamında gemi adamı pozisyonunda 2 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

GTHB İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yayımladığı kamu personeli alım ilanı kapsamında 2 gemi adamı alımı gerçekleştirecek. Alım en az lise mezunu düzeyinde yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı tarafından verilen Sınırlı Kaptan belgesine sahip olması gerekiyor. Yine aranan şartların arasında Telsiz cihazlarını kullanma için yeterlilik belgesi ve balık adamlık yeterliliğine sahip olması gerekiyor.

GTHB İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü geemi adamı alımı başvurusu için başvuru yapacak olan adayların 40 yaşını doldurmamış olması aranan bir diğer şart olarak yayımlandı. Alım için uygulama sınavı gerçekleştirilecek. Su ürünleri denetim ve kontrol gemisinde gerçekleştirilecek olan uygulama sınavında en yüksek alan iki adayın alımı gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını 2 Mayıs ile 13 Mayıs 2016 tarihleri arasında İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İdari Mali işler müdürlüğüne yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.