Gazi Üniversitesi 31 Personel Alımı

Gazi Üniversitesi 31 Personel Alımı

Gazi Üniversitesi 31 Personel Alımı

Gazi Üniversitesi Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre (KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle) belirtilen pozisyonlara giderleri Özel ve Döner Sermaye bütçesinden karşılanmak üzere toplam 31 (otuz bir) adet sözleşmeli sağlık personeli alınacaktır.

Hemşire 6 kişi için şartlar: 2016 Yılı KPSS P3 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu Lisans Programından Mezun Olması şarttır.

Hemşire 5 kişiiçin şartlar: 2016 Yılı KPSS P3 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu Lisans Programından Mezun Olması şarttır.

Sağlık Teknikeri 3 kişi için şartlar: 2014 Yılı KPSS P93 Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekmektedir.

Laborant 1 kişi için şartlar: 2014 Yılı KPSS P93 Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans programından mezun olması gerekmektedir.

Diğer Sağlık Personeli (Patoloji Teknikeri) 3 kişi için şartlar: 2014 Yılı KPSS P93 Pataloji Laboratuvar Önlisans programından mezun olması, En az 5 yıl belgelendirmek kaydıyla immüno histokimya çalışmaları konusunda deneyimli olması şarttır.

Diğer Sağlık Personeli 3 kişi için şartlar: 2014 Yılı KPSS P94 Ortaöğretim Kurumlarının Acil Sağlık Hizmetleri Alanı veya Acil Tıp Teknisyenliği dalından mezun olması şarttır.

Diğer Sağlık Personeli (Röntgen Teknisyeni) 10 kişi için şartlar: 2014 Yılı KPSS P94 Ortaöğretim kurumlarının Radyoloji Alanı ve Dallarının veya Sağlık (Radyoloji Dalı), Radyoloji, Radyoloji ve Tedavi Laboratuvarı, Radyoloji Teknisyenliği Bölümlerinin birinden mezun olması şarttır.

Başvurularda aranacak şartlar; İş talep Formu doldurularak istenen belgelerle birlikte Gazi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına Sahsen müraacat etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.Lisans mezunları için 2016 KPSS (B) Grubu KPSSP3 puanı esas alınacaktır. Önlisans mezunları için 2014 KPSS (B) Grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır. Ortaöğretim mezunları için 2014 KPSS (B) Grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

ilana ulaşmak İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.