Garanti Bankası lise önlisans lisans personel alımı Eylül 2016

Garanti Bankası lise önlisans lisans personel alımı Eylül 2016

Garanti Bankası lise önlisans lisans personel alımı Eylül 2016

Garanti Bankası Türkiye genelinde personel alımları Eylül ayı itibariyle devam ediyor. Garanti Bankasının personel alımlarına lise mezunları, ön lisans mezunu ve öğrencileri, lisans mezunu veya açık öğretim fakültesi öğrencileri başvuru yapabilecek. Garanti Bankası personel alımı yapacağı pozisyonlara göre farklı mezuniyet ve başvuru şartları istiyor.

Garanti Bankası personel alımı şu pozisyonlar için gerçekleştirilecek. Telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, merkezi satış temsilcisi, Part time müşteri memnuniyeti müşteri temsilcisi, gişe asistanı, bireysel ürünler risk izleme asistanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, operasyon asistanı, mobil grup asistanı, telefon bankacılığı müşteri temsilcisi. Dış ticaret ve krediler işlemleri asistanı, şubesiz kanallar işlem analiz asistanı, şube hizmetleri destek asistanı, şubesiz kanallar işlem analiz asistanı, gişe asistanı, mobil gişe asistanı, merkezi satış temsilcisi personel alımı için açık pozisyonlar mevcut bulunuyor.

 Personel alım başvurularını en az lise mezunu olmak üzere, ön lisans, lisans mezunu ve üniversite öğrencileri başvurabilecek. Garanti bankası açık pozisyonların bazılarında yaş ve askerlik şartı da bulunuyor. Garanti Bankası personel alım ilanlarına erişim sağlamak için Garantili Kariyer sayfası üzerinden kayıt olmanız gerekiyor. İlanlarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.