Gandinin Kardeşi 850tl ile bekçilik Yapıyor

Gandinin Kardeşi 850tl ile bekçilik Yapıyor

Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de bekçilik yapan bir kardeşi olduğu ortaya çıktı.

 

İzmir'de bekçilik yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Başbakan'a seslendi: "Emekliler gerçekten çok zor şartlarda yaşıyorlar. Onları da biraz düşünün."Ağabeyinden torpil istemediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bu başkalarına haksızlık olmaz mı? Üstelik çalışmak ayıp değil ki… İş arıyordum, burada buldum." şeklinde konuştu.kil.20130109190105.jpg

Egedesonsoz.com’dan Hasan Dalgıç’ın haberine göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu Gaziemir'de Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Projesi’nde bekçi olarak çalışıyor.

BİN 350 LİRA MAAŞ ALIYOR

Haberde Celal Kılıçdaroğlu’nun Tunceli’de dünyaya geldiği, önce Devlet Su İşleri, ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaya başladığı bilgileri yer alıyor. Birer yıl arayla doğan, iki erkek, bir kız çocuğu babası Celal Kılıçdaroğlu, 2007 yılında emekli olmuş. Hastalanan annesine bakmak için Tunceli’ye dönmüş. Annesini kaybettikten sonra yeniden Kocaeli’ne dönmüş. Kılıçdaroğlu, 1350 lira olan emekli aylığından, ev kredisi çeken oğluna ayda 500 lira destek olmak zorunda kalınca, dara düşmüş. Kocaeli’de iş bulamayınca, İzmir’e gelmiş.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.