FLAŞ TRANSFER!

FLAŞ TRANSFER!

FLAŞ TRANSFER!

Star TV’de izleyici karşısına geçen Sefir’in Kızı dizisine flaş transfer. Sen Anlat Karadeniz dizisinde ‘Yangaz Fatih’ karakterine hayat veren Furkan Aksoy, Sefirin Kızı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Peki, Furkan Aksoy kimdir?

 

Star TV'de yayınlanan iddialı dizi Sefirin Kızı'na Furkan Aksoy dahil oluyor. Furkan Aksoy, Sen Anlat Karadeniz dizisinde 'Yangaz Fatih' karakterini canlandırıyordu... Peki, Furkan Aksoy kimdir?

FURKAN AKSOY SEFİRİN KIZI’NA DAHİL OLUYOR

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül‘ün başrollerinde yer aldığı ve ilk bölümünde bekaret sahnesiyle büyük yankı uyandıran ve tepki çeken Sefirin Kızı dizinin oyuncu kadrosuna Sen Anlat Karadeniz dizisinde Yangaz Fatih karakteriyle tanınan Furkan Aksoy katıldı. Furkan Aksoy, ilerleyen günlerde yapımcılığını O3 Medya ve NGM’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu Sefirin Kızı’na dahil olacak.


 

FURKAN AKSOY KİMDİR?

Furkan Aksoy, daha önce TRT1 de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde rol aldı. Furkan Aksoy’un ekranlarla tanıştığı, ilk kez kamera karşısına çıktığı dizi Sevda Kuşun Kanadında dizisi olmuştur.

İstanbul’da yaşayan oyuncu İstanbul’da bulunan Kültür Üniversitesinden mezun olmuştur. Ekranların yeni simalarından olan oyuncu Furkan Aksoy, ilk bölümden beri ilgi toplamayı başardı. Fatih’in en büyük tutkusu ise gerçek hayatta olduğu gibi futbol oynamaktır.

Kültür Üniversitesi mezunu oyuncu yaşantısını İstanbul’da devam ettirmektedir. Furkan Aksoy baba tarafından aslen Adıyaman’lıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.