FLAŞ! 14 Şehirde Okullar Tatil EDİLDİ

FLAŞ! 14 Şehirde Okullar Tatil EDİLDİ

Bursa Valiliğinden alınan bilgiye göre, kent merkezinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla merkeze bağlı Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

 8 Ocak Salı günü Malatya il merkezi ve bağlı belde ile köylerdeki okullarda eğitime ara verildison.20121004011454.jpg

Doğanşehir ve Darende ilçelerinde 2 gün, Pütürge, Akçadağ, Yeşilyurt, Arapgir ve Arguvan ilçelerinde de kar nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Gümüşhane merkez ilçe, Kelkit, Köse, Torul ve Kürtün ilçesinde ki bütün okulların yarın da tatil edildiği, Şiran ilçesinde ise yalnızca taşımalı eğitim yapılan okulların tatil edildiği bildirildi.

Sivas

''Olumsuz hava koşullarından dolayı merkez ilçede 8 Ocak 2013 tarihinde eğitime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca Akıncılar, Divriği, Gemerek, Gölova, Gürün, Hafik, İmranlı, Kangal, Suşehri, Şarkışla, Ulaş ve Zara ilçelerinde de Kaymakamlık kararıyla 8 Ocak 2013 tarihinde eğitime 1 gün ara verilmiştir'' denildi.

Erzurum

 “Erzurum merkez Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerinde okul öncesi, ilköğretim, özel eğitim merkezleri ve liseler 08 Ocak 2012 Salı günü bir gün süreyle tatil edimleş olup kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli çalışanlar da idari izinli sayılacaklardır.” denildi.

Erzincan İl Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı kararla ilk, orta ve lise dereci okullarda eğitime bugün ve yarın olmak üzere iki gün ara verildiği açıklandı.

ELAZIĞ

Arıcak, Alacakaya, Baskil, Palu, Karakoçan ve Maden ilçelerinde taşımalı eğitim veren okulların 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada Ünye, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Kabadüz, Kabataş, Korgan’da 1 gün, Akkuş, Gürgentepe, Mesudiye, Ulubey’de ise 2 gün eğitime ara verildiği bildirildi.

TUNCELİ

il merkezi, Çemişgezek, Hozat, Mazgirt ve Nazımiye ilçelerinde eğitime 2 gün, Pülümür ve Ovacık ilçelerinde ise bir gün ara verildi.

KARS Kars'ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarından itibaren ilk ve orta dereceli okullar iki gün süreyle tatil edildi.

BİNGÖL

'' İlimizde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Valiliğimiz tarafından ilimiz merkez ve merkeze bağlı ilçeler dahil tüm ilköğretim-ortaöğretim ve okul öncesi okullar 07 ve 08 Ocak tarihlerinde 2 gün süre ile tatil edilmiştir.'' denildi.

TRABZON Trabzon’un Tonya ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle salı ve çarşamba olmak üzere eğitime 2 gün ara verildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle KAHRAMANMARAŞ Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 8 Ocak'ta eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, okullar 1 gün tatil edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.