Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti!

Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti!

Fenerbahçe TV sunucusu güzel Dilay'dan acı haber geldi. Bir süredir kanser tedavisi gören başarılı spiker Dilay Kemer kansere yenilerek hayatını kaybetti.

2. kez ilik kanserine yakalanan Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer yürekleri dağladı. Güzel sunucu Dilay Kemer kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

ACI HABERİ BÖYLE DUYURDULAR
Dilay Kemer’in ailesi kızlarının vefat haberini sosyal medyadan verdi. Kemer’in Instagram hesabından yapılan paylaşımda “Biricik kızımızı, canımızı, Dilay’ımızı kaybettik” ifadeleri kullanıldı.

2. KEZ KANSERE YAKALANDIĞINI BÖYLE DUYURMUŞTU
İlik nakli olup eski sağlığına kavuştuktan kısa bir süre sonra 2. kez kansere yakalanan Dilay Kemer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kötü haberi şu sözlerle duyurmuştu: “Herkese merhaba, İlk defa bir tbt gününde hastalık zamanından bir şey paylaşmak istedim. 30.08.2018’e ait bu fotoğraf, ilk tedavi-kemoterapi günüm…

Aradan geçen 1,5 yılda sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fiziksel hem ruhsal çok değiştim ama umuyorum ki artık bugün son.

Allah’ın izniyle bugün 2. kez ilik nakli oluyorum. Bundan sonraki sürecin uyumlu, kolay, sağlıklı geçmesi için dualarınızı, enerjilerini bekliyorum, gücünüze ihtiyacım var, bana bugüne kadar sevginizi hissettiren güzel kalplerinizden öpüyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.