Evlendikten 4 yıl sonra... Büyük şok yaşadılar!

Evlendikten 4 yıl sonra... Büyük şok yaşadılar!

Evlendikten 4 yıl sonra... Büyük şok yaşadılar!

Evlendikten 4 yıl sonra... Büyük şok yaşadılar!
Eskişehir'de 4 yıl  önce imkansızlıklar nedeniyle düğün yapamadan evlenen Ertogan çifti, bir meslek  lisesinin öğretmenleri ve öğrencilerince organize edilen düğünle hayallerine kavuştu.

Eskişehir'de 4 yıl önce imkansızlıklar nedeniyle  düğün yapamadan evlenen Safiye ve Hasan Ertogan çifti, bir meslek lisesinin  öğretmenleri ve öğrencileri tarafından organize edilen düğünle hayallerine  kavuştu. 

Şehit Hasan Önal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve  öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün  "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluyor Projesi" kapsamında evlenen  ancak olanaksızlıklar nedeniyle düğün yapamayan çocuklu bir çiftin hayallerin  gerçekleştirmek için çalışma başlattı.


Araştırmalar sonunda bir çocuk sahibi Safiye Ertogan (23) ve Hasan  Ertogan'ın (31) 4 yıl önce düğün yapamadan evlendiklerini tespit eden öğretmenler  ve öğrenciler, düğün için harekete geçti.

Sponsorların desteğiyle çift için gelinlik ve damatlık alındı, düğün  salonu kiralandı. Düğündeki hediyelikler yiyecek içecek bölümü, gelin Safiye  Ertogan'ın saçları ile makyajı güzellik ve saç bakım hizmetleri bölümü  öğrencilerince yapılırken, çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencileri de misafirlerin  çocuklarını eğlendirdi.

Düğüne İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve diğer ilgililer de  katıldı.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.