Eviyle birlikte oğlunu yaktı! O an hemen bunu yaptılar...

Eviyle birlikte oğlunu yaktı! O an hemen bunu yaptılar...

Eviyle birlikte oğlunu yaktı! O an hemen bunu yaptılar...

Eviyle birlikte oğlunu yaktı! O an hemen bunu yaptılar...

ADANA'da, çeşitli suçlardan kesinleşmiş 3,5 yıl hapis cezasıyla aranan Çağlar A. (21), kendisine para vermeyen annesine kızıp, oğlu Ezel'in de içinde bulunduğu evi ateşe verdi. Hafif yanan bebek,  komşuları tarafından kurtarıldı. Çağlar A. ve nikahsız yaşadığı bebeğin annesi Gülben Y., bebeği ziyarete gittikleri hastanede yakalanıp, gözaltına alındı. Çağlar A., "Sanki 30 kişiyi öldürdük" dedi.

Adana'da, polis ekipleri, cezaevi firarisi olduğu tespit  edilen Çağlar Aslan'ın  merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'ndeki bir fırında  olduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Fırına giden ekipler, Aslan'ın kendilerini fark edince kaçtığını  tespit etti. Bunun üzerine ekipler ana caddede ve ara sokaklarda arama yaptı.

Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, cezaevi firarisinin  imam nikahıyla yaşadığı Gülben Y'nin oturduğu Yeşilyurt Mahallesi'ndeki eve  gitti.


Gülben Y, Aslan'ın gece yanına geldiğini ve daha sonra evden  ayrıldığını belirti.

ANNESİNİN EVİNİ YAKIP KAÇTI


Hükümlüyü yakalamak için çalışmalarını sürüden ekipler, bir süre sonra  Aslan'ın, annesi Ayşe A ile Gülben Y'nin kaldığı Yeşilyurt  Mahallesi'ndeki eve  gittiği bilgisine ulaştı.

Bu sırada Aslan'ın polisler gelmeden önce içeride annesi ve çocuğu  bulunduğu halde evi ateşe verdiği öğrenildi. Olay yerine ambulans ve itfaiye sevk  edildi.

Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan 11 aylık Ezel  bebek, ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Yangının söndürülmesinin ardından polis ekipleri olay yerinde inceleme  yaptı.

Polis ise babanın yakalanması için çalışma başlattı. Bu sırada hastane polisi de babanın hastaneye gelme ihtimaline karşı alarma geçip bebeğin odasının etrafında önlem aldı. Bir süre sonra zanlı baba, bebeğini görmek için hastaneye geldi.

Ekipler, yaptıkları incelemede olay yerinden kaçan Çağlar A'nın,  Gülben Y'yi yanında götürdüğünü belirledi.

Hastane polisi, kaçmak isteyen Çağlar A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Çağlar A. ve dini nikahla yaşadığı Gülben Y, Bağlar Polis Merkezine  götürüldü. Şüpheli baba polis merkezine götürüldü. Çağlar A. sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp birimine getirildiği sırada "Ne var adam mı öldürdük, 4-5 kişiyi mi öldürdük" diyerek kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. 


OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Çağlar A.'nın annesi Ayşe A., tedavisinin ardından olayla ilgili verdiği ifadesinde, oğlundan şikayetçi oldu. Oğlunun sürekli kendisinden para istediğini belirten Ayşe A., "Sabah yine para istedi. Ben de para olmadığını veremeyeceğimi söyledim. Bunun üzerine 'Evi yakacağım' dedi. Ben de 'Evde çocuğun var, yapma' diyerek yalvardım. Bu kez, 'Evi de seni de çocuğumu da yakacağım' diyerek tehdit etti. Bir süre sonra evi gelip ateşe verdi. Şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.