EÜAŞ Genel Müdürlüğü 39 daimi işçi alımı yapacak

EÜAŞ Genel Müdürlüğü 39 daimi işçi alımı yapacak

EÜAŞ Genel Müdürlüğü 39 daimi işçi alımı yapacak

Elektrik Üretim A.Ş. genel müdürlüğü EÜAŞ, Birecik HES İşletme Müdürlüğünde daimi işçi kadrosunda görevlendirilmek üzere 39 personel alımı yapılacak.

Başvurular 17 - 26 Mart 2016 tarihleri arasında Şanlıurfa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne iş başvurusu yapmaları gerekmektedir. En az lise mezuniyeti aranan adaylar Elektronik Bakım Teknisyeni, Makina Bakım Teknisyeni ve Elektrik Bakım Teknisyeni ve Kumanda Operatörü mesleğine müracaat edeceklerde Endüstri Meslek Lisesinden ilgili bölümlerden mezun olma şartı aranmaktadır. Önlisans mezuniyeti aranan adaylardan ise Makina Bakım Teknikeri, Elektrik Bakım Teknikeri, Elektronik Bakım Teknikeri ve İnşaat Bakım Teknikeri olarak alınacakların 2 yıllık meslek yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Lise mezunu olanların 2014 Yılı KPSS sınavı KPSS94 puan türünden, Meslek Yüksek Okul mezunlarının ise KPSS93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. Ataması yapılan adaylar eğitimlerini tamamladıktan sonra Birecik HES İşletme Müdürlüğünde çalıştırılacaklardır

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.