Et ve Süt Kurumu 2016 İşçi Alımı

Et ve Süt Kurumu 2016 İşçi Alımı

1 Haziran 2016 Tarihinde Et ve Süt Kurumu Tarafından Personel Alım İlanı Yayınlandı.

1 Haziran 2016 Tarihinde Et ve Süt Kurumu Tarafından Personel Alım İlanı Yayınlandı. KPSS Şartı Yok. En Az İlköğretim En Fazla Lisans Mezunları Bölüm Şartı Aranmaksızın Başvuru Yapabilecek.

Et ve Süt Kurumu tarafından 1 Haziran 2016 tarihinde personel alım ilanı yayınlandı. 3 kişi Kasap olarak istihdam edilecek. Başvurular İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesinden 10 Haziran 2016 tarihine kadar yapılacak.

Teknik Servis Elemanı alımı için: Tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek (kura sonucu isimleri çıkan adaylardan istenecektir) bulaşıcı hastalığı bulunmamak. MEB, EBK ve İşkur tarafından düzenlenen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden (SEKAP) sertifika sahibi olmak veya tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işlerde çalıştırılacakların mesleki eğitimlerine dair yönetmelikte yer alan mesleki eğitim belgelerinden birisine sahip bulunmak veya et endüstrisi öğrenimi görmüş olmak.

Noter kurası 15.06.2016 tarihinde Sakarya Et Kombinası Müdürlüğü'nde Saat 14.00'de gerçekleştirilecektir.

İlköğretim, Ortaöğretim (Lise), Önlisans ve Lisans mezunları Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS puan şartı aranmaksızın başvurabilecekler. Çalışma adresi olarak Yeni Sakarya Caddesi Erenler Sakarya Erenler belirlendi. Sakarya Başvuru için ikamet şartı yoktur (Türkiye geneli başvuru alınacaktır.)

Başvurmak isteyen adayların İş İlan No (00003254543) ile İş Kur Müdürlüğüne başvurmaları gereklidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.