Eş Durumu Atamaları Nasıl Yapılacak?

Eş Durumu Atamaları Nasıl Yapılacak?

Başbakan Erdoğan öğretmenlerin Şubat'ta eş durumundan tayin talebiyle içinde “Yeniden atama yapılacak, hazırlıklar yapılıyor” diyerek açıklamada bulundu.

Bu açıklamadan sonra şimdi gözler Milli Eğitim Bakanlığına çevrildi. İl emrinin kaldırımasından sonra oluşan mağduriyetleri becayiş , memurluk gibi uygulamalar ile gidermeye çalıştıysada bu uygulamalar mağduriyetleri giderilmedi.ozel.jpg
 
Bakanlık yazın özür grubu başvurusu yapıp atanamayan ve şu an mağdur olan 3 bin öğretmen için bir çalışma yapıp eş durumundan mağdur olan kimse kalmadı deyip kolay yolu seçmemelidir.
Meb il emrini geri getirip okulların açılacağı 11 Şubat'a kadar yeniden başvuru alıp özür grubu atamalarını bir an önce gerçekleştirmelidir ve özür grubu atama takvimini açıklamalıdır ki özür grubu tayini isteyecek öğretmenler mevcut duruma göre hazırlıklarını yapsınlar.
Bu esnada Eğitim Sendikları Başbakanın “Yeniden atama yapılacak, hazırlıklar yapılıyor” diyerek açıklamasını iyi değerlendirip bu konuda bakanlığa şimdiden çözüm için gerekli baskıyı yapmalıdır. mebpersonel
MEMURLARA HABER.COM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.