Erdoğan’dan Tüm Vatandaşlara Hayati Uyarı: Herkesi

Erdoğan’dan Tüm Vatandaşlara Hayati Uyarı: Herkesi

Erdoğan’dan Tüm Vatandaşlara Hayati Uyarı: Herkesi

Erdoğan’dan Türk lirası çağrısı: Tüm vatandaşlarımızı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da düzenlenen TESK esnaf İftarına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarın ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “IMF kapılarında yalvaran bir ükeden insani yardımlar konusunda rekor kıran bir ülke olduk. ” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonlar hakkında, “Silah, mühimmat desteğine muhtaçken en büyük operasyonları yöneten bir Türkiye’ye kavuştuk. Fırat Kalkanı operasyonunda özellikle Cerablus’da attığımız adımlar ortada. 

3 bin DEAŞ mensubunu etkisiz hale getirdik. Bölücü terör örgütü halk üzerinde baskı kurma noktasında tükendi. O dağlar mezarları oldu. Artık Mehmetçiğimiz Cudi’de ve diğer yerlerde bunların inlerine girdi. 
Onlar kaçtı Mehmedimiz kovaladı.

Bizim de şehidlerimiz oldu. Ama onlar 10 kat, 15 kat etkisiz hale getirildi. Terör örgütü sivilleri canlı kalkan edecek kadar alçaklaşmasına rağmen bir tek canlının zarar görmesine izin vermedik. Bugün Afrin’de emniyet var, huzur var.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Zeytin Dalı Harekatı’nda Afrin’de 4 bin 500 teröristi etkisiz hale getirdik.” ifadesini kullandı.

“Biz yeni dönemi Ahilik kuru ile inşa etmek isityoruz.” diyen Erdoğan, “Bunun için vakit birlik ve Türkiye vaktidir. Kutlu mücadelemizde destek bekliyoruz. Esnaf sadece ticaret erbabı değildir. Yeri geldiğinde dost, kardeş ve akrabadır” ifadesini kullandı

“YENİ DÖNEMDE YENİ PAKETLER SUNACAĞIZ

Erdoğan, “Esnaf ve sanatkarların borçlarını dönem dönem yeniden yapılandırdık. Yeni dönemde yeni paketleri sizlere sunacağız.” dedi.

“ÇIRAĞA DÜKKAN TESLİM EDİLMEZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çırağa dükkan teslim edilmez. Siyasetin çıraklarına Türkiye emanet edilmez. Hiçbir tecrübesi olmayanlara ülkenin yönetimini veremeyiz.” ifadesini kullandı.

VATANDAŞARA TÜRK LİRASI ÇAĞRISI

Vatandaşlara çağrıda bulunan Erdoğan, “Tüm vatandaşlarımızı, varlık barışından faydalanarak yurt dışında veya sistem dışında tuttukları paralarını bankalarımıza yatırmaya davet ediyorum.

Aynı şekilde döviz hesabı olan vatandaşlarımızı da Türk Lirasına geçmeye davet ediyorum. Gelin, Türkiyenin ekonomisini ve istikrarını döviz kuru üzerinden sarsmaya çalışanlara hep birlikte derslerini verelim.” dedi.

yeniakit

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.