Erdoğan'dan 2020 asgari ücret açıklaması

Erdoğan'dan 2020 asgari ücret açıklaması

Erdoğan'dan 2020 asgari ücret açıklaması

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammı hakkında son dakika gelişmesi geldi! Arama motorlarında sıklıkla aratılan Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret açıklandı mı?

soruları aratılırken Erdoğan'dan asgari ücret hakkında açıklama geldi! Erdoğan, asgari ücret hakkında konuşarak asgari ücret hakkındaki gelişmelerin olumlu yönde olduğunu söyledi.

   
Milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücret hakkındaki gelişmelere bir yenisi daha eklendi!  ''Asgari ücret açıklandı mı?

Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Asgari ücret ne kadar olacak'' soruları arama motorlarında sıklıkla aratılırken Erdoğan'dan asgari ücrete yönelik bir açıklama geldi. Vatandaşların merakla beklediği asgari ücret zammı hakkında açıklama yapan Erdoğan, muhaberilerin asgari ücret hakkında sorduğu sorulara şöyle cevap verdi: ''Taraflar görüşsün, biz iki tarafı da memnun edecek adımı atarız. İnşallah jestimizi yaparız." 

 
SENDİKALARIN TALEBİ 2578 TL
Türk-İş, Hak-İş ve DİSK asgari ücret 2020 zammına ilişkin açıklama yaparak 2020 yılı için asgari ücret talebini 2 bin 578 lira olduğunu duyurmuştu. TÜİK temsilcileri, asgari ücret tespitinde dikkate alınan, bir işçinin aylık gıda harcama tutarını Asgari Ücret Tespit Komisyonu'yla paylaşmıştı.

Bir işçinin aylık gıda harcaması, ağır statüdeki işlerde 2 bin 331 TL, orta statüde 2 bin 86 TL, hafif statüde bin 940 TL olarak hesaplanmıştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.