Erdoğan Yaparız diyorsak yaparız

Erdoğan Yaparız diyorsak yaparız

ERDOĞAN'DAN YABANCI KAMUOYUNA REST: "YAPARIZ DİYORSAK YAPARIZ!"

Malazgirt Zaferinin 949. yıl dönümü kutlama programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gündeme dair önemli açıklamalar geldi. 

Erdoğan Malazgirt Zaferi’nin 949. yıl dönümü kutlama programında özellikler gerginliğin tırmandığı Ege ve Akdeniz hakkında önemli açıklamalar yaptı.

İlk olarak Ahlat’ta mezar ziyaretlerini tamamladıktan sonra yoğun bir program gerçekleştirdiklerini söyleyen Erdoğan, Ahlat’ın önemli sembollerinden biri olacak Gençlik Merkezini açtıklarını ve Okçular Vakfının düzenlediği etkinlikte gençlerin etkinliklerini izlediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bölge valileriyle bir araya geldiklerini ifade ederek; “İnşallah bu tür toplantıları Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliye’mizde orayı daha da büyüterek her fırsatta tekrarlayacağız” diye konuştu.


 
Erdoğan; “Geleceğe bıraktığımız her eseri bu topraklara vurduğumuz kutlu birer mühür olarak görüyoruz. Hep söylediğim gibi bizim siyasetimiz eser siyasetidir, hizmet siyasetidir. Tüm hayatlarını istismarla, riyakarlıkla, yalanla geçirmiş olanlar eser ve hizmet siyasetinin manasını elbette bilemez. Milletin sevinciyle sevinmeyi, üzüntüsüyle üzülmeyi dahi beceremeyenlerin gönüllerinin bağlı olduğu mecralar açıkça ortadadır. Bu coğrafya hem bizim hem insanlık için kutlu bir coğrafyadır. Ecdadımız bu toprakları bize gece gündüz mücadele ederek, gerektiğinde kanını ve canını feda ederek vatan olarak bırakmıştır. Biz de ecdadımızın izinden gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE EGE VE AKDENİZ’DE HAKKI OLANI ALACAKTIR”
Ege ve Akdeniz’de suların ısınması üzerine de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan; “Türkiye Akdeniz’de de Ege’de, Karadeniz’de hakkı olanı alacaktır. Biz nasıl kimsenin toprağına egemenliğine, çıkarına göz dikmiyorsak, kendimize ait olanlardan da asla taviz vermeyeceğiz. Bunun için siyasi, ekonomik, askeri bakımdan ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız. Muhataplarımızı kendilerine çeki düzen vermelerine, mahvolmalarına yol açacak yanlışlardan uzan durmaya davet ediyoruz. Türkiye’nin artık sabrı sınanacak, kararlılığı, imkanları ve cesareti test edilecek bir ülke olmadığını herkesin görmesini istiyoruz. Yaparız diyorsak yaparız ve bedelini de öderiz. Varsa bedel ödeme pahasına karşımıza çıkmak isteyen buyursun gelsin. Yoksa çekilsinler önümüzden biz kendi işimize bakalım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.