Erdek Belediye Başkanlığı 2 Sözleşmeli Personel Alımı

Erdek Belediye Başkanlığı 2 Sözleşmeli Personel Alımı

Erdek Belediye Başkanlığı 2 Sözleşmeli Personel Alımı

Erdek Belediye Başkanlığında çalışmak üzere Bilgisayar teknikeri ve Harita teknikeri olmak üzere 2 kişi istihdam ediliceği öğrenildi. Alınıcak personeller sadece sözlü sınava tabi olacak ayrıca yazılı sınav bulunmamaktadır.

Sözleşmeli 2 personel için şartlar ve istenen belgeler : Üniversitenin ilgili bölümünden mezun olması, Başka bir kurumla sözleşmesi bulunmaması ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmaması gerekmektedir.Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya fotokopisi, nüfus cüzdan fotokopisi, adaylar tarafından doldurulacak başvuru formu ( form kurumdan temin edilecektir ), 6 adet vesikalık resim, Erkek adaylar için askerlik durumu gösterir belge, adli sicil belgesi ve ikametgah belgesi başvuru sırasında bulunması gerekmektedir.

Erdek Belediye Başkanlığında çalışmak üzere 1 bilgisayar teknikeri yüksek öğrenim okullarının meslek yüksek okulu Bilgisayar programcılık bölümü mezunu olması gerekmektedir. 1 harita teknikeri yüksek öğrenim okullarının meslek yüksek okulu harita teknikerliği bölümü mezunu olması gerekmektedir.

Erdek Belediye Başkanlığında çalışmak üzere alınacak personeller sözlü mülakat olarak sınav yapılacak . Sözlü sınav tarihi 14 Ekim 2016 saat 14:00 olarak belirtilmiştir. Adayların 05 Ekim 2016 ile 13 Ekim 2016 tarihleri arasında 17:00’ye kadar erdek belediyesi yazı işleri müdürlüğüne’ ne ŞAHSEN müracaat etmeleri gerekmektedir. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.