Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı 2016

Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı 2016

Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı 2016

 Erciyes Üniversitesi 11 Mart 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alacak. Sizde Erciyes Üniversitesi iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bilgileri inceleyiniz.

Kadrolar:

1 adet Hemşire,
1 adet Diğer Sağlık Personeli,

Olmak üzere toplamda 2 adet sözleşmeli personel alınacak. Alınacak olan personellerin ücretleri Döner Sermayeden karşılanacak olup, adayların kadroya katılabilmeleri için aşağıdaki niteliklere uygun aday olmaları gerekmektedir.

GENEL ŞARTLAR:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adaylar,
Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
Herhangi bir sosyal güvenlik hizmetinden veya yaşlı aylığı almıyor olan adaylar,
Askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar ( erkek adaylar için )
Hemşire pozisyonu için 2014 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Diğer Sağlık Personeli pozisyonu için 2014 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5. fıkrası a(2) bendi gereğince 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak
BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını en geç 25 mart 2016 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular,  Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından temin edecekleri başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum