Emniyet Genel Müdürlüğü 24 sözleşmeli memur alımı yapacak

Emniyet Genel Müdürlüğü 24 sözleşmeli memur alımı yapacak

Emniyet Genel Müdürlüğü 24 sözleşmeli memur alımı yapacak

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından 24 sözleşmeli memur alınacağı ilan edildi. Devlet Personel Başkanlığınca yayınlanan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında değişik illerde görevlendirilmek üzere merkez ve taşra teşkilatına sözleşmeli statüde memur alımı gerçekleştirilecek. EGM’nin sözleşmeli 24 memur alımına başvurular 21 Kasım 2016 tarihinde başlayıp 25 Kasım 2016 tarihinde sona erecek olup, alımlarda KPSS puan şartı aranmayacak.

Emniyet Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra teşkilatlarında farklı illerde istihdam edilmek üzere 24 Avukat alımına başvuru yapabilmek için; Türk vatandaşı olmak, 25 Kasım 1981 ve sonrasında doğmuş olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak ve askerlikle ilişiği bulunmamak gerekiyor. Hukuk fakültelerinden mezun olup en az 3 yıllık mesleki tecrübesi olan adaylar başvuru yapabilecekler. Başvuru yapan adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olması gerekecek.

 Emniyet Genel Müdürlüğünün sözleşmeli memur alımı ile ilgili detaylı bilgi, alım yapılacak iller ve kontenjanlar, ilan metni İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.