EL İNSAF

EL İNSAF

33 ŞEHİDİMİZİN ARDINDAN SEVGİLİSİ İLE PÜŞÜRKEN VİDEOSUNU KOYDU! "EL İNSAF!"


İdlib'te yapılan hain saldırıda 34 askerimizin şehit düştü. Türkiye'nin içi yanarken sevgilisi ile öpüşme videosu paylaşan Şeyma Subaşı'na Demet Akalın'dan sert tepki geldi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın "El insaf ya" diyerek tepki gösterdi.

 

Suriye’nin kenti İdlb’e saldırı hava saldırısı düzenleyen rejim güçleri 34 askerimizin şehit olmasına sebep oldu. Yapılan hain saldırının ardından sevgilisi ile öpüşme videosu paylaşan Şeyma Subaşı’na ilk tepki Demet Akalın’dan geldi.

demet-akalin-sevgilisiyle-opusme-videosunu-12966243_3041_m-609x1024.jpg


“BAŞIMIZ SAĞ OLSUN”
33 askerimizin şehit edilmesinin ardından pek çok ünlü isim konserlerini iptal etti ve yaşadığı acıları sosyal medya hesaplarından paylaşarak ailelere taziyede bulundu. Şimdilerde sevgilisi ve kızı Melisa ile yurt dışında tatil yapan Şeyma Subaşı ise sosyal medya hesabından sevgilisiyle öpüşürken çektiği anların görüntüsünü paylaştı. Paylaşımı kısa sürede tepki çeken Subaşı, hemen ardından Türk Bayrağı fotoğrafı paylaşarak altına “Başımız sağ olsun. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum, dualarım onlarla. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum” notunu düştü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.