Eğitimcilere 3600 Ek Gösterge İçin İmza Kampanyası

Eğitimcilere 3600 Ek Gösterge İçin İmza Kampanyası

Öğretmene 3600 Ek Gösterge İçin İmza Kampanyası. İmza kampanyası ne zaman sona erecek?

Taşra eğitim yöneticilerinin mali ve özlük hakları ile ilgili sorunlarını gündeme getiren Derneğimiz, ek göstergenin 3600'e yükseltilmesi için dilekçe kampanyası düzenlemiştir
Neden 3600 ek gösterge?
İlçe milli eğitim müdürü, il/ilçe milli eğitim şube müdürü, il milli eğitim müdür yardımcısı, öğretmen emekli olduklarında ağır ekonomik şartlar altında ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmaktadırlar. Görev yaparken aldıkları maaşın ancak yarısını alabilmektedirler. Hatta maaşlar %58 oranında azalmaktadır. Bu neden ile taşra eğitim yöneticileri emekliye ayrılmaktan imtina etmektedir. Emekliye ayrılmış taşra yöneticileri ise geçim sıkıntısı çekmektedir. Ek göstergenin 3600'e yükseltilmesi, çalışanlar ile emekliye ayrılan yöneticilerin maaşları arasındaki farkı kapatacaktır. Yöneticileri emekliliğe teşvik edecektir.
İmza kampanyası ne zaman sona erecek
15 Nisan tarihine kadar devam edecek imza kampanyasına katılan eğitim yöneticilerinin dilekçeleri aşağıdaki adrese göndermelerini istiyoruz. Talebimizi içeren dilekçeleri Plan Bütçe Komisyonuna ulaştıracağız.
Davut ÇALIŞKAN
UEYDER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.