Edremit'ten İstanbul'a 87 Otobüs Seçmen Taşınacak!

Edremit'ten İstanbul'a 87 Otobüs Seçmen Taşınacak!

Edremit'ten İstanbul'a 87 Otobüs Seçmen Taşınacak!

23 Haziran’daki İstanbul seçimleri için geri sayıma geçilirken, Edremit Körfezi’ndeki tatilciler ve seçmenler de dönüş yolculuğuna başladı.
CHP Edremit İlçe örgütünün de 23 Haziran seçimleri için İstanbul’a toplam 87 otobüs kaldıracağı öğrenildi. Otobüslerin bir bölümü bu gece itibariyle yola çıktı.
İstanbul’da seçim çalışmalarını sürdüren Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, sosyal medya hesabından açıklamada bulunurken, ” 23 Haziran seçimleri için İstanbul’a toplam 87 otobüs 2 bin 551 seçmen götürerek belki de tüm Türkiye’ye öncülük eden CHP Edremit İlçe Başkanı Sayın Fatih Yılmaz nezdinde emeği geçen ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bir oyun dahi çok kıymetli olduğu 23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na sonuna kadar destek olmaya ve demokrasimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.


İSTANBUL’A KARARGAH KURDU
Öte yandan Başkan Arslan, İstanbul’da Maltepe’den sonra Kartal ve Sultanbeyli’de seçim çalışmalarını sürdürdü. 
CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP PM Üyesi Gül Çiftçi, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünüver’le birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için seçim standlarını ziyaret eden Arslan, daha sonra taksi durakları ve Yakacık Çarşı’da esnafla buluştu. Arslan, “Kul hakkı yiyerek 16 milyon İstanbullunun demokratik özgürlüğüne ipotek koymak isteyen siyasi iradeye karşı, demokrasiyi korumak adına mücadelemize devam ediyoruz” diye konuştu. Maltepe’de partililerin sandık eğitimine de katılan Arslan, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi ve Başdanışmanı Yusuf Karagöz ile İstanbul Ardahan Çayağzı Derneği’ni ziyaret etti.


CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir önceki dönem Milletvekili Mehmet Tüm, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, CHP Edremit Altınoluk Mahalle Temsilcisi Ömer Kaya ve ilçe örgütü ile birlikte Sultanbeyli’nin en büyük semt pazarında halkla bir araya gelen Arslan, “23 Haziran’a olan inancını en güçlü şekilde gösteren ve desteklerini esirgemeyen Sultanbeyli halkına teşekkür ediyoruz. Verdiğimiz bu mücadele demokrasi adınadır ve demokrasinin kazanması için her türlü bedeli ödemeye de sonuna kadar razıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.