EBS'den Ek Ödeme Açıklaması

EBS'den Ek Ödeme Açıklaması

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, yıllardır üzerinde hassasiyetle durdukları konuların bir bir hayata geçirildiğini görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

 Milli Eğitim Mevzuatı Güncellenmelidir.
 
Milli Eğitim mevzuatının bir türlü güncellenmemesini eleştiren Özer, Milli Eğitim Bakanlığı teşkilat yasasının değişmesine rağmen mevzuattaki güncellemelerin bir türlü yapılamadığını dile getirerek, “Öğretmen atama ve yer değiştirme yönetmeliği, görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği, öğretmen dışı personelin atama ve yer değiştirme yönetmeliği, ortaöğretim kurumları yönetmeliği gibi birçok konu hala belirsizliğini koruyor. Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatı ihtiyaca cevap verecek şekilde ele alınmalı, gerekli düzenlemeler paydaşların da katkısıyla ertelenmeden yapılmalıdır” şeklinde konuştu.
 
Ek Ödeme Talebimizden Vazgeçmedik.
 
“Ek ödeme talebimizden vazgeçmedik” diyen Özer, “Hükümetten alacaklıyız. Ek ödeme konusunu Ağustos'ta yapılacak toplu sözleşme masasına tekrar getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Yeni bir YÖK Kanunu'na acilen ihtiyaç olduğunu kaydeden Ahmet Özer, hazırlanan taslağın üniversitelerin problemlerini çözmekten çok uzak olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.