Dünya çalkalanıyor!

Dünya çalkalanıyor!

Dünya çalkalanıyor! Koronavirüse yakalanan adamın hastanedeki görüntüsü kan dondurdu

Bulgaristan, Arnavutluk, Belçika, Panama ve Endonezya'da ilk coronavirüs ölümleri gerçekleşti, dünya üzerindeki can kaybı 4 bin 360'ı aştı. İran'da son 24 saatte 63 insan daha hayatını kaybetti, kurbanların sayısı 354'e çıktı. İspanya ve Almanya'da bir günde 11 can kaybı var. Yeryüzünde coronavirüse yakalananların sayısı ise gün içinde 120 bini geçti. Hong Kong metrosunda bir robot coronavirüse karşı çalışmaya başladı. Trump yönetimi, ABD'de ülkenin üç büyük havalimanındaki uçuşlara 31 Mayıs tarihine kadar sınırlama getiriyor.
Coronavirüste son dakika... Trump ilan etti! 31 Mayıs'a kadar...
Türkiye'ye de ulaşan coronavirüs salgınında dünyadaki tüm gelişmeleri canlı blogla aktarıyoruz.

17.50 : Bulgaristan'da coronavirüsten ilk ölüm gerçekleşti.

17.00 : Birleşik Krallık'ta son 24 saat içinde coronavirüs vakaları 373'ten 456'ya fırladı, 83 yeni vaka belirlendi. İngiltere'de bugüne kadar altı hasta hayatını kaybetti.

16.35 : ABD'de Donald Trump yönetimi, ülkenin üç büyük havalimanındaki uçuşlara sınırlama getiriyor. New York'taki JFK ve Laguardia ile Washington'daki Ulusal Havalimanı'nda 31 Mayıs tarihine kadar mümkün olan en az uçak inecek.

16.20 : Hollanda'da 121 insana daha coronavirüs bulaştığı belirlendi, ülkedeki hasta sayısı 503'e yükseldi.

15.30 : Orta Amerika ülkesi Honduras'ta ilk coronavirüs vakaları görüldü. Honduraslı yetkililer, iki kişide virüs tespit edildiğini açıkladı.

15.20 : Çekya Başbakanı Andrej Babis, Alman mevkidaşı Angela Merkel'in 'Coronavirüs ülke nüfusunun yüzde 60-70'ine bulaşabilir' açıklamasının paniğe yol açabileceğini söyledi.

15.05 : Balkan ülkesi Arnavutluk'ta coronavirüsten ilk ölüm. Covid-19'a yakalanan 73 yaşındaki bir kadın hasta yaşamını yitirdi.

15.00 : Çin'e bağlı özerk şehir Hong Kong'da coronavirüs salgınına karşı üretilen robot sahaya indi. Hong Kong metrosunda gazetecilere tanıtan robot, oksijenli su püskürtüp araçları dezenfekte ediyor. Milliyet 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.