Düğün Mevsimi Takı Mevsimidir

Düğün Mevsimi Takı Mevsimidir

Düğün Mevsimi Takı Mevsimidir

Düğün Mevsimi Takı Mevsimidir

Hayatınızdaki en özel kişiyle beraber yaşlanmaya karar verip evlilik hazırlıklarına başladığınızda em çok duyacağınız ve duymaktan da mutlu olacağınız kelime alyansdır. Tek taş pırlanta yüzüklerin bütün romantikliğini alyanslar başka bir boyuta sürükler. İki kişinin parmaklarında bir ömür boyu beraber taşımaya karar verdiği alyanslar ilelebet sürecek bir sözü simgeler. Bu yüzden önem taşırlar ve özenle seçilmeleri gerekir. Peki, alyans seçerken nelere dikkat edilir? Ya da gelin hanım için nasıl  alınmalıdır veya damada özel hediyeler nelerdir? Düğün öncesi bu sorular sık sık gündeme gelir. Fazla endişelenmeye gerek yok. Size yardımcı olacak sanal bir arkadaşınız, bir rehberiniz var.

 

Düğününüzde Rehberiniz

Bu gibi sorular, hatta daha da fazlası için tüm cevapları şimdi Düğün Mevsimi sitesinin sayfalarında bulabilirsiniz. Doğru tektaşı bularak ve gelin adayına takdim ederek başlayan macera evliliğe doğru giderken yapılması gereken hazırlıkların içinde yer alan alyans veseçiminde de Düğün Mevsimi yardımcınız olacak. Gelin seti seçimi, gelinliklere uygun takıların seçimi, uygun alyans seçimi gibi kararları vermeden önce danışmakta fayda var.

Takıların Bir Başka Anlamı

Gelin ve damada düğünlerinde takı takmak eskiden beri toplumumuzda olan bir gelenek. Bu biraz da yeni kurulan bir yuvaya ailelerin ve dostların maddi destek vermesinin incelikli bir yolu. Günümüzde gelinlerin çok hoşuna giden gelin setleri düğün için ideal bir çözüm olabilir. Takıların seçimi şimdi  formatından da zevkle ve kolayca yapılıyor. Bu arada gelin hanım aile yadigarı takılarını da kullanmak isterse sakın engellemeyin. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.