DSİ Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı 2016

DSİ Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı 2016

DSİ Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı 2016

 Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre sözleşmeli personel istihdam edileceği duyuruldu.

DSİ Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı 2016 ilanı için alınacak personeller aylık sözleşme ücret tavanının 2 katı ücretle maaş alacaklardır. 

ŞARTLAR
- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
- Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
- Yukarıda belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak (aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı ödenecek pozisyonlardan biri için başvurabileceklerdir),
- Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek,
-Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

DSİ Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı 2016 ilanı için başvurular, 07/03/2016 Pazartesi günü saat 08:30' da başlayıp 25/03/2016 Cuma günü saat 17:30' da sona erecektir. Başvuru zamanının bitiminden sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

VI. DEĞERLENDİRME 

Sınav sonucunda her pozisyon için ayrı ayrı puan sıralaması yapılacaktır. Sınavdan 70 (yetmiş) puan ve üzeri alan adaylar başarılı kabul edileceğinden en yüksek puandan başlamak kaydıyla başarı puanı sırasına göre atama yapılacaktır. Puan eşitliği halinde sırasıyla iş tecrübesi, daha fazla programlama dili bildiğini belgeleme, yüksek lisans mezunu olunması, İngilizce dil puanı yüksek olması dikkate alınmak suretiyle değerlendirmeye tabi tutulacaktır.

 VII. SINAV SONUÇLARININ İLANI ve İTİRAZ 

Yapılacak sınavın sonuçları Kurumumuz internet sitesinden 16/05/2016 tarihine kadar ilan edilecektir. Ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacaktır. Adaylar sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını, sonuçların duyurulmasından itibaren 7 (yedi) gün içerisinde, gerekçeleri belirtilmek kaydıyla ve yazılı olarak DSİ Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına yapabileceklerdir. Adaylar tarafından yapılacak itirazlar 10 (on) gün içerisinde incelenerek karara bağlanacaktır. Sonuç ilgiliye yazılı olarak başvuru formunda aday tarafından beyan edilen adrese bildirilecektir.

 VIII. SÖZLEŞME ÜCRETİ 

Aylık brüt sözleşme ücret tavanı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilenler için 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 3 üncü maddesinde tespit edilen sözleşme ücreti tavanı olan (01.01.2016-30.06.2016 tarihleri arası belirlenen brüt ücret 4.334,03 TL) 'nin aşağıda belirtilen cetvelde gruplar dahilinde belirlenen katları ile çarpımı sonucu bulunacak tutar olacaktır. Ancak Kurum, tavan ücretinin altında sözleşme düzenlemeye ve ödeme yapmaya yetkilidir.

BUNUN GİBİ ALIMLARI KAÇIRMAMAK İÇİN FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN  TWİTERDEN  TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.