Dolar 10 lira ne zaman olur?

Dolar 10 lira ne zaman olur?

Dolar 10 lira ne zaman olur?

Son dakika Dolardan rekor üstüne rekor: 5,3750'yi geçti... Dolar kuru yükselmeye TL değer kaybetmeye devam ediyor. Dolar fiyatı 5.3750 lirayı geçti. Döviz kurlarında yeni rekor: Dolar/TL'de günlük yükseliş yüzde 4.5'i aştı. Türk Lirası'nın gelişen para birimleri karşısındaki değer kaybı, döviz kurlarının üst üste rekor kırmasına yol açtı. Sosyal medyada 'Dolar 10 lira olur mu?' 'Dolar 10 lira ne zaman olur?' soruları sorulmaya başladı...

 

Dolar/TL kuru, 5,3750 ile yeni bir rekor kırdı. Böylece Türk Lirası'nın dolar karşısındaki günlük değer kaybı yüzde 5'e yaklaştı.

TL'DEKİ KAYIP YÜZDE 39'A DAYANDI

Türk Lirası'nın yılın başından beri dolara karşı yaşadığı değer kaybı ise yüzde 40'a dayandı.

DOLAR 10 TL OLUR MU?

ABD'nin karakutularından Michael Rubin, doların yükseleceğini önceden haber verdi. Aynı zamanda Rubin, "1 dolar 10 TL hemen seçimden sonra mı olacak" diye yazarak adeta saldırının devam edeceğini açık etti.

15 Temmuz kalkışmasından yaklaşık 4 ay önce yazdığı bir yazıyla Türkiye'de darbe olabileceğini söyleyen, bir yazısında teröristbaşı Gülen'den özür dileyerek kime çalıştığını açıkça belli eden ABD'nin karakutularından, eski Pentagon çalışanı Michael Rubin, patronlarının Türkiye'ye karşı başlattığı ekonomik savaşı her zamanki gibi skandal cümlelerle yorumladı.

Bugün dolar 5,34'ü görerek rekor tazeledi ve Dolar ve Eurodaki artış devam ediyor...

ABD'nin karakutusu olarak bilinen Rubin, 16 Mayıs'ta sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajda, "1 dolar 5 TL ne zaman olur? Haftaya?" diye yazarak adeta sinyali vermişti.

"DOLAR SEÇİMDEN SONRA 10 TL" DEMİŞTİ

Aynı zamanda Rubin, "1 dolar 10 TL hemen secimden sonra mi olacak?" diyerek yükselişlerin devam edeceğini belli etmişti.

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.