Doğu Perinçek'ten 2.Tur Açıklaması!

Doğu Perinçek'ten 2.Tur Açıklaması!

Doğu Perinçek'ten 2.Tur Açıklaması!

Basın toplantısı düzenleyen Vatan Partisi genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek'ten 2.Tur açıklaması. 2.Turda Muharrem İnce veya Meral Akşener'e destek verecekmisiniz sorusuna yanıt verdi :

Bakın Biz Hükümet olacağız buradan ilan ediyorum. Biz Türkiye'nin içerisine girdiği bu süreçte önümüzdeki dönemde kesinlikle hükümet olacağız. Ama bu 3 Ay sonra olur 9 ay sonra olur 1,5 Yıl sonra olur. Bu bir Olağanüstü süreçtir. Çok yakın bir süreçte Vatan Partisi'nin hükümetin merkezi olacağını göreceksiniz. Olağanüstü dönemlerde sizin saydığınız bütün isimlerin hepsi elenip gidecekler.

Şu tehditler karşısında bir çaresi olmayan bu isimler promterden mi öğrenecekler Türkiye'nin kurtuluşunu. Bunların okudukları nutukları Amerika yazıyor. Biz Türkiye'nin ve Türk milletinin gerçeklerinden hareket ediyoruz.

Promterden Türkiye yönetilemez. Türkiye'yi yönetmeye kalkanların bilgisi olacak birikimi olacak kadrosu olacak.

Çareyi ben onlara öneriyorum. ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarına katılmayacaklarınızı tüm dünyaya iLAN edin. İşte Cumhurbaşkanlığı budur. Onun için efendim bütün bunlar çözümsüzdür. Tayyip Erdoğan Hükümeti ve Ona muhalif diye Amerika'nın Sunduğu Atlantik alternatifi tamamen çözümsüzdür.

Onun için bize o çözümsüzlüklerden herhangi birinin kuyruğuna takılmayı önermeyin. 

MUHARREM İNCE'YE REST!

Vatan Partisi hiç bir şekilde Selahattin Demirtaş'ı ziyaret ederek iktidar peşinde koşanlara yan yana olmayacaktır. Bunu buradan açıkça ilan ediyorum.

Selahattin Demirtaş'ı PKK'nın adamı! Kim bu adam ? Türkiye'nin problemi bunlar. Terör örgütünün uzantısı bunlar. Türkiye'ye silah çekenler bunlar. Mehmetçiğe kurşun atılmasını mı sağlayacaksınız bunlarla. Mayın döşeyenlerle Mehmetçiğe kurşun atanlarla hangi ittifakı yapıpta utanmadan Türkiye'nin karşısına çıkıpta iktidar talep ediyorsunuz. Bizim onlarla beraber olma ihtimalimiz yok diyerek resti çekti.. ULUSALPOST

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.