Dışişleri Bakanlığı 2017 stajyer alımı

Dışişleri Bakanlığı 2017 stajyer alımı

Dışişleri Bakanlığı stajyer alımı

Dışişleri Bakanlığına üniversitelerin dil ve edebiyat bölümlerinden stajyer alınacak. Mütercim-tercümanlık mesleğinin tanıtılması ve bu meslekle ilgilenmeyi düşünen öğrencilerin bilgilendirilmesi kapsamında yapılacak stajyer öğrenci alımı için 11 Kasım 2016 tarihine kadar başvurular alınacak. Bu kapsamda farklı dil gruplarından 8 stajyer öğrenci alınacak.

Dışişleri Bakanlığı stajyer öğrenci alımı başvuruları için adayların öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. Adayların başvuracağı dili çok iyi derecede bilmesi ve üniversitelerin dil edebiyat veya mütercim tercümanlık bölümlerinde en az 3. sınıf öğrencisi olması gerekmekte. İngilizce, Almanca, Fransızca ve Rusça dil gruplarının her birine ikişer tane olmak üzere toplam 8 stajyer öğrenci alımı yapılacak.

İlanda belirtilen başvuru koşullarını taşıyan stajyer adayları, 11 Kasım 2016 tarihine kadar başvuruda bulunabilecekler. Başvuru için adayların öğrenci belgesi, transkript, nüfus cüzdanı fotokopisi ve özgeçmiş belgelerini dijital ortamda tarayarak ilanda belirtilen e-posta adresine göndermeleri gerekiyor. Gerekli görüldüğü takdirde mülakat sınavı da uygulanabileceği ilanda belirtiliyor. Dışişleri Bakanlığı stajyer alımı başvuru ilanı için BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.