DEVLE DEMİRYOLLARI 1118 Personel Alımı

DEVLE DEMİRYOLLARI 1118 Personel Alımı

TCDD 1118 Personel Alımı

Ulaştırma Bakanından PTT Personel Alımı Açıklaması
Bakan Arslan PTT 5000 personel alımı, TCDD'ye ve Karayollarına personel alımına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. 

Ulaştırma Bakanı Arslan, TCDD'ye ve Karayollarına da personel alımı yapacaklarını açıkladı

1118 personel alacağız

 Ağustos ayında TCDD’ye 700 personel alınacağını açıklayan Bakan Arslan, bu kez sayıyı 1118’e çıkardı ve Ekim ayında ilanların yayınlanacağını açıkladı. 
 
PTT personel alımı konusunun önemli olduğunu belirten Arslan, 2017 yılında 5000 personel alımı hedeflediklerini PTT 2017/1 ile ilk 500 personel alımını tamamlayarak göreve başlattıklarını söyledi.

PTT 2017/2 kapsamında 1750 personel alımı mülakatlarının tamamlanarak kazananların açıklandığını kaydeden Bakan Arslan, memur adaylarının güvenlik soruşturmaları başladıktan sonra Danıştay’ın Yürütmeyi Durdurma Kararı aldığını hatırlattı.

Danıştay’ın davayı esastan görüşmeye devam ettiğini vurgulayan Arslan, bu konuda mevzuat çalışması yaptıklarını dile getirirken 1750 kişiye kazandın dedik, sonra kusura bakmayın diyemeyiz DİYE AÇIKLARKEN KAPIYI AÇIK BIRAKTI.

Memur adaylarının mağdur olmaması için gerekeni yapacaklarını söyleyen Ulaştırma Bakanı, PTT 2017/3 kapsamında 2500 memur alımını da Danıştay kararı nedeniyle durdurduklarını fakat yeni bir ilana çıkacaklarını açıkladı

BÖYLELİKLE PTT YE 5000  KARAYOLLARI VE DEVLET DEMİRYOLLARINA 1118 PERSONEL ALINACAĞI KESİNLEŞMİŞ OLDU. TÜM BU İLANLARIN KADROLARI AÇIKLANDIĞI ANDA MEMURARAHABER.COM DA OLACAKTIR. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.