Denizbank Kasım 2016 Personel Alım İlanları Yayınlandı Hemen Başvur

Denizbank Kasım 2016 Personel Alım İlanları Yayınlandı Hemen Başvur

Denizbank Tarafından Kasım 2016 Ayında Bir Çok Alanda Personel Alımı Yapımak Üzere İlanlar Yayınlandı Online Başvuru Yapabilirsiniz. Lise Önlisans ve Lisans Mezunları Başvurabilecek.

İŞTE ALIM İLANLARINDAN BAZILARININ ŞARTLARI ŞÖYLE: 

Mobil Satış Temsilcisi alımı : 30 yaşını aşmamış, Devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi yada en az Lise mezunu, Diksiyonu düzgün ve insan ilişkilerinde başarılı olmak.

Bireysel Krediler Tahsilat İşbaşı Eğitim Programı başvurusu : 1988 yılı ve sonrasında doğmuş, En az Lise mezunu, İkna kabiliyeti yüksek, Hedef odaklı çalışabilecek, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak olmak şart.

İŞKUR İletişim Merkezi Asistanı alımı : 28 yaşını aşmamış. En az lise veya MYO mezunu. Tam zamanlı olarak çalışabilecek. MS Office programlarına hakim, Diksiyonu düzgün ve iletişim yönü güçlü, Satış ve ikna kabiliyetine güvenen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek olmak şart.

Kanuni Takip Memuru alımı : Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunu, Kanuni Takip alanında en az 3 yıl tecrübeli, Finans alanında toplu dosya takibi konusunda bilgili olmak şart.

Operasyon Destek Görevlisi alımı : En az Lise mezunu,  İŞKUR'da engelli kaydı bulunan adaylar başvurabilecektir.

Yönetici Asistanı alımı : Üniversite veya MYO mezunu, Yönetici Asistanlığı pozisyonunda en az 1-2 yıl deneyimli,  35 yaşını aşmamış olmak şart.

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.