Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Sözleşmeli Er Alımı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Sözleşmeli Er Alımı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Sözleşmeli Er Alımı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından verilen ilana göre 4000 Sözleşmeli Er Alımı yapılacağı duyuruldu. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına alınacak Sözleşmeli erbaş ve erlerin ilk sözleşmeleri üç yıldan az, dört yıldan fazla olamaz. İlk sözleşmelerini müteakip yapacakları sözleşmelerin süresi en az bir yıl en fazla üç yıl olabilir. Hizmet süreleri en fazla yedi yıldır. Sözleşme süreleri sona ermeden istifa edemezler.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Sözleşmeli Er Alımı 2016 ilanında Sözleşmeli er olarak iki yıl görev yapanlar, başarı durumlarına, fiziki yeterlilik testlerine,askerlik bilgileri ile ilgili sınavlara ve amirlerinin kanaatlerine göre sözleşmeli onbaşılığa terfi edebilirler.

ALINACAK PERSONEL
-Sözleşmeli Er: 4000 Kişi

ŞARTLAR
-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak,
-  Askerlik hizmeti ve öğrenim şartı;
a. İlköğretim (Ortaokul) mezunları için;
(1) En az ilköğretim (ortaokul (8 yıl) mezunu olmak veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak) (Kılavuzda belirtilen okullara denk yurt dışındaki okullardan mezun olan adaylar, lisans/önlisans için Yükseköğretim Kurumu (YÖK)’ndan, ortaöğretim için Mili Eğitim Bakanlığı (MEB)’ndan denklik belgesi alacaktır.)

(2) Askerlik hizmetini yapıyor/yapmış olmak,
En az İlköğretim (ortaokul-8 yıl) Mezunu Adayların Deniz Kuvvetlerinde Sözleşmeli Er olmak istemeleri durumunda Mükellef Askerlik Hizmetine başlamış veya bitirmiş olmaları gerekmektedir. Askerlik yapmayan ilköğretim mezunlarının başvuruları kabul edilmeyecektir.
b. Ortaöğretim (Lise)/Önlisans/Lisans ve üzeri mezunlar için;
(1) En az ortaöğretim (lise) mezunu olmak,
(2) Mükellef askerlik hizmetine başlamamış/başlamış veya bitirmiş olmak,

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 4000 Sözleşmeli Er Alımı 2016 ilanına Başvurular sadece internet üzerinden yapılmaktadır. Posta veya şahsen başvuru yapılmamaktadır. Başvurular; 22 Şubat Pazar günü saat 18:00’da başlayıp, 20 Mart 2016 Pazar günü saat 23:59’a kadar devam edecektir. Başvuru Adresi http://personeltemin.dzkk.tsk.tr

MEMURLARAHABER.COM sitesi olarak yıllardır olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizler için tüm ilanlara takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN  TWİTER TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.