Defne Samyeli’den olay açıklama

Defne Samyeli’den olay açıklama

Defne Samyeli’den olay aşk ile ilgili açıklama: “Konduramadım”

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen Atina tatili fotoğrafları ile gündem olan ve haklarında aşk yaşadığı iddiaları ile kendilerinden söz ettiren Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı ile ilgili dedikodular durulmuyor.

Defne Samyeli’den çok ses getirecek itiraf: Hiç ihtimal vermedim ve konduramadım ama…
Cem Yılmaz’ın kendisinden ayrılır ayrılmaz Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı haberlerine karşın zamanında tepkisini sert bir şekilde gösteren Defne Samyeli, magazincilerden özür diledi.

Defne Samyeli’nin açıklaması şu şekilde:
“Çıkan bu haberler üzerine bir yazı yazdım Twitter’dan yayınladım. Bugüne geldiğimiz zaman anlıyorum ki o haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış.

Ben bilmiyormuşum, görmemişim; hiç ihtimal vermedim ve konduramadım. O yüzden o duyguyla biraz sert bir açıklama yazdım.

Ben nasıl şimdiye kadar sizi asılsız haberler konusunda mazur gördüysem siz de beni mazur görün.”

Cem yılmaz serenay sarıkaya 

Sessizliğini bozan Cem Yılmaz “Nüfus Müdürlüğü’nden misin sen? cümlesi ile iddiaları adeta doğruladı
Serenay Sarıkaya ile Atina’da tatil yapmasının ardından Türkiye’ye dönen Cem Yılmaz, “Çok şahane bir hayatım var. Atina tatili güzel geçti” dedi.
Bir muhabirin “Daha önce katıldığınız programda Jennifer Lawrence için ’29 yaşında bana küçük gelir’ demiştiniz. Serenay Hanım 28 yaşında” sorusunu yöneltmesi üzerine Cem Yılmaz, “Nüfus Müdürlüğü’nden misin sen?” ifadelerini kullandı.

“Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi”
Geçtiğimiz günlerde “Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi” sözleriyle CemYılmaz’la ilişkisini onaylayan Serenay Sarıkaya’nın, ünlü komedyenin ağustos ayında Instagram hesabından Defne Samyeli ile çektiği videoyu beğenmesi de dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.