Danıştay memur alımı yapacak

Danıştay memur alımı yapacak

Danıştay memur alımı yapacak

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre Danıştay’a memur alımı yapılacak. Danıştay Başkanlığı tarafından 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre kadrolu memur olarak istihdam edilmek üzere 5 personel alımı gerçekleştirilecek. Danıştay 4 Bilgisayar Mühendisi ile 1 İnşaat Mühendisi alacak. Adaylar başvurularını 17 Ekim-19 Ekim 2016 tarihleri arasında Danıştay Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapabilecekler.

Danıştay’ın memur alımına başvuru yapabilmek için internet adresinden sisteme kayıt olarak kullanıcı hesabı oluşturmak gerekiyor. 19 Ekim 2016 saat 23:59’ a kadar başvuruda bulunabilecekler. Posta yolu, kargo ya da şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuru yapabilmek için; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olmak, 31 Aralık 2016 tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. 2016 KPSS (B) Grubu lisans sonuçlarına göre (KPSS P3 puan türünden) en az yetmiş (70) puan almış olmak ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak şartları aranıyor.

Bilgisayar Mühendisliği için mühendislik fakültelerinin; elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, telekomünikasyon, mekatronik, bilgisayar, bilişim sistemleri, yazılım, endüstri, kontrol ve sistem bilgisayar bilimleri bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. İnşaat mühendisliğine ise mühendislik fakültelerinin inşaat mühendisliği bölümünden mezun olanlar başvuru yapabilecek. Danıştay memur alımı ile ilgili detaylı bilgi ve ilan metni için BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.