Çüngüş Belediyesi Kadrolu İşçi Alımı haziran 2017

Çüngüş Belediyesi Kadrolu İşçi Alımı haziran 2017

Çüngüş Belediyesi Kadrolu İşçi Alımı haziran 2017

Büro İşçisi, Çöp Kamyon Sürücüsü, Elektrik tesisatçısı, Mezarlık Görevlisi, Cenaze Levazımatçısı, Beko-Loder (kazıyıcı yükleyici, Diğer Motorlu Araç sürücüleri, Ateşli Silah Tuzaklama ve Kanal Izgara İşçisi alımı olmak üzere 9 farklı branşta 9 kadrolu işçi alımı yapılacak. 

işte alım şartları:

Çöp Kamyon Sürücüsü :  Bu meslek dalında kamuda çalışmış ve belgesi olan, D- sınıfı ehliyetli SRC:1-3 personel alınacaktır.

 Elektrik tesisatçısı: bu meslek dalında çalışmış, belgesi olan ve deneyimli, Temel internet kullanım belgeli, B- sınıf ehliyetli, askerliğini Fiilen Yapmış, Meslek lisesi mezunu personel alınacaktır.

Mezarlık Görevlisi:  bu meslek dalında çalışmış ve belgesi olan, B- sınıfı ehliyetli SRC 1 ve 2 belgeli, Bilgisayar kullanıcısı belgeli, askerliğini Fiilen Yapmış, MYO mezunu personel alınacaktır.

Cenaze Levazımatçısı: bu meslek dalında çalışmış ve belgesi olan deneyimli, Askerliğini Fiilen Yapmış lise mezunu personel alınacaktır.

Beko-Loader (kazıyıcı yükleyici) Operatörü alım meslek dalında çalışmış ve belgesi olan, D-C- sınıfı ehliyetli, İş Kamyonu Operatörü belgesi olan, askerliğini Fiilen Yapmış, İlköğretim mezunu personel alınacaktır.

Diğer Motorlu Araç sürücüleri: bu meslek dalında çalışmış, belgesi olan ve deneyimli, B- sınıf ehliyetli, Askerliğini Fiilen Yapmış lise mezunu personel alınacaktır.

Avcı (Ateşli Silah Tuzaklama) meslekli alım: bu meslek dalı kursunu bitirmiş, çalışmış ve belgesi olan, E sınıfı ehliyetli,Askerliğini Fiilen Yapmış lise mezunu personel alınacaktır.

Kanal Izgara İşçisi:bu meslek dalında çalışmış ve belgesi olan, B- sınıfı ehliyetli, Askerliğini Fiilen Yapmış veya Tecilli, lise mezunu personel alınacaktır.

Alımların hepsine sadece erkek adaylar başvuru yapabilir.

İlgilenenler Diyarbakır Çalışma İş Kurumu ilanlarını takip edecektir
- Diyarbakır Çalışma İş Kurumu tarafından bildirilecek adaylar istenilen belgeleri
göndermeleri ya da belgelerle birlikte müracaatların da şartları uyanlar noter
huzurunda kura çekimine tabi tutulacaktır.
- Kura çekimi sonucu seçilen adaylar mülakat sınavına tabi tutulacaktır.
- Gerçeğe aykırı belge veren adaylar kura çekimine tabi olmayacaktır. 07.06.2017

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.