Çukurova Üniversitesi İşçi Alımı

Çukurova Üniversitesi İşçi Alımı

Çukurova Üniversitesi İşçi Alımı

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 15 Haziran 2016 tarihinde personel alım ilanı yayınlandı. Toplam 9 kişi belirsiz süreli daimi işçi olarak istihdam edilecek. Başvurular iş ilan numarası ile beraber İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden 24 Haziran 2016 tarihine kadar yapılacaktır.

Tüm unvanlarda ikamet şartı belirlenmedi. Türkiye geneli başvuru yapılabilecek olup, Çalışma adresi olarak Çukurova Üniversitesi Balcalı Adana belirlendi.

2 Temizlik görevlisi alımı için: İş İlan No (00003274107) İşe alınacak kişiler Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Konukevlerinde çalıştırılacak olup GENEL TEMİZLİK işlerinde görevlendirilecektir. İlköğretim ve ortaöğretim mezunları KPSS şartı aranmaksızın başvuru yapabilecek. Çukurova Üniversitesi ihale salonunda 29 Haziran 2016 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 arasında kura çekimi yapılacaktır.

2 Temizlik görevlisi alımı için: İş İlan No (00003274090) İşe alınacak kişiler Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Konukevlerinde çalıştırılacak olup GENEL TEMİZLİK işlerinde görevlendirilecektir. İlköğretim ve ortaöğretim mezunları KPSS şartı aranmaksızın başvuru yapabilecek. Çukurova Üniversitesi ihale salonunda 29 Haziran 2016 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 arasında kura çekimi yapılacaktır.

5 Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) alımı için: İş İlan No (00003274062)  İşin gereği olarak Vardiya usulü çalışabilmek, gece nöbeti tutabilmek, iyi derecede ingilizce bildiğini Milli Eğitim Onaylı sertifika ile belgelemek, İşe alınacak kişiler Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Konukevlerinde çalıştırılacaktır. Lisans mezunları arasından KPSS p3 puan türünden en az 60 puan alanlar başvuru yapabilecek. 

BU DEV ALIMI ve kpss haberlerini KAÇIRMAMAK İÇİN FACEBOOKTAN BİZİ TAKİP EDİN! TIKLAYIN

TWİTTERDEN TAKİP EDİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.