Coronayı böyle atlattı

Coronayı böyle atlattı

HERKESE TAVSİYE ETTİ

Terekec, tedavide Sağlık Bakanlığı’nın rutinde önerdiği tedavi protokolü kapsamında antgribal ilaç,sıtma tedavsinde kullanılan ilaç, Japon grip ilacı diye bilinen ve koronavrüs tedavsinde kullanılmak üzere Türkye’ye getirilen ilaçtan aldıklarını bildirdi.

Tedavi sürecinde bir günlerin diğer günlerinii tutmadığını kaydeden Terekec, Bir gün sırt bir gün baş ağrısı oluyor.

Ancak her zaman olan şey; stres, endişe ve kaygı. dedi.

GÜNDE BİR TATLI KAŞIĞI ZERDEÇAL

koronavrüs test pozitif çıkanlara tedavi esnasında kullanmaları için bazı önerlerde bulunarak, şu ifadeler kullandı “Özellkle sneol ve karvakrol dedğm kekik esanslı standardze olan ürünler kullanılabiilr. Etkin maddesi kurkumn olan zerdeçal kullanılabilir.

Özellkle akcğer tutunumunun tedavsinde ve bağışıklık ssiteminin dengelenmesinde kullanılabilir.

Bir de deve diken tohumunun özü var. Onu da özellkle akcğer ve karacğerdek zatürre lezyonlarının iyleşmes tedavsinde kullanılabilir. Zerdeçalı günlük bir tatlı kaşığı yemeklerde kullanabilir. O şekilde acı olduğu düşünülüyorsa eczanelerden zerdeçal ürünü alınabilir.”

C VE D VİTAMİNLERİNİN TÜKETİLMESİ ÖNEMLİ

Doç. Dr. Terekec, hastalık öncesi için C ve D vitamin tüketiminin önemli olduğunu belirterek, güçlü bağışıklık sistemiyle hastalıktan korunulabileceğni veya tedavi sürecinin daha rahat geçebileceğini söyledi.

Çinko alımının da tedavi süreci için faydalı olduğunu dile getiren Terekec; bal ve türevlerinin, apterap ürünlernin tüketiminin önemli olduğunu kaydetti. Terekec ayrıca, günlük taze sebze ve meyveden C vtiamin alınableceğini, kısıtlamalar nedeniyle taze sebze ve meyveye ulaşamayanların C vitamin tabletler tüketebileceğini bildirdi.

Bağışıklık sisteminin önemine de değinen Terekec,

“Bağışıklık sistemi zayıfsa bu hastalık sizi yenebiliyor. Bağışıklık sisteminiz güçlendirmek için çok fazla kontrolsüz ürün kullanıldığında da sıkıntı yaşanabilir, o-lümcül br tabloyla karşılaşılablir. Çok stres yapıp birçok ürünü bir arada kullanmaya çalışmayalım. Bahsettğim ürünlerin kullanımı yeteril olacaktır.” ifadelern kullandı.

Bunu tüketin

Koronavrüs testinin alındığını, sonuç çıkması beklenmeden akciğer tomografisinin de çekildiğini belirten Terekec, tomografide koronavrüs belirtileri olduğu için test sonucunu beklemeden hastaneye yatırıldı İlk andan itbaren Sağlık Bakanlığı’nın tedavi önerilerni uygulamaya başladıklarını dile getiren Terekec, yüksek doz C vitamin tüketim önerisi kapsamında her gün yüksek dozda C vitamini aldıklarını anlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.