Cocuklarina işkence Edip açık sacik görüntüler izletti

Cocuklarina işkence Edip açık sacik görüntüler izletti

Cocuklarina işkence Edip açık sacik görüntüler izletti


Her satırı dehşet dolu! Çocuklarına tornavida ile işkence edip müstehcen görüntüler izletti
İstanbul Tuzla'da akıllara zarar bir olay yaşandı. Züleyha Z., iddiaya göre 4 çocuğuna tornavidayla işkence etti. Çocuklarına müstehcen görüntüler izleten anne, 10 yaşındaki kızı A.K.’nin ise saçlarını çekerek koparıp, süpürgenin odun kısmıyla vurdu, oğlunun göğsüne tornavida batırdı. Yaşanan dehşeti fark eden hala olayı ortaya çıkardı. Çocukların psikolojisini bozan anne 4 yıl suça ortak olan baba ise 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Tuzla’da yaşayan 4 çocuk sahibi Züleyha K. ve Celal K. çifti iddiaya göre, çocuklarına sürekli şiddet uyguladı. 12 yaşındaki oğlu Y.S.K.’nın göğsüne tornavida batıran anne, 10 yaşındaki kızı A.K.’nin ise saçlarını çekerek koparıp, süpürgenin odun kısmıyla vurdu. Çocuklarına müstehcen görüntüler izleten anne, çocuklarının vücuduna tırnaklarını batırarak defalarca darp etti. Baba Celal K. da aynı şekilde küçük yaştaki çocuklarına sürekli şiddet uyguladı. Anne ve babanın çocuklarına şiddet uygulayarak kötü muamelede bulunduğunu ve çocukların bakımlarıyla ilgilenmediklerini fark eden halaları, kardeşi ve kardeşinin eşi hakkında şikayetçi oldu.

İĞRENÇLİĞİ HALA ORTAYA ÇIKARDI

Şikayet üzerine harekete geçen Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Züleyha K. ve baba Celal K. hakkında soruşturma başlattı. İfadesi alınan anne ve baba, suçlamaları kabul etmedi. Çocuklar ise anne ve babalarının kendilerini sürekli dövdüğünü anlatarak, annesinin evde temizlik ve yemek yapmadığını, kişisel bakımlarıyla ilgilenmediğini söyledi. Züleyha K. ve Celal K. hakkında çocuklarına şiddet uyguladıkları gerekçesiyle “aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali”, “basit yaralama” ve “kötü muamele” suçlarından dava açıldı.

'İFTİRA' DEDİLER AMA...

Anadolu 8’inci Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına tutuksuz sanık Celal K. ile Züleyha K. katıldı. Salonda müşteki hala Yıldız A. ile mağdur avukatı Cengizhan Kılıç da hazır bulundu. Son sözü sorulan anne, ‘Bir diyeceğim yoktur’ dedi. Baba ise, iftira atıldığını öne sürerek suçlamaları kabul etmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.