CHP'li eski vekil adayı AK Parti rozeti taktı

CHP'li eski vekil adayı AK Parti rozeti taktı

Rozet takma töreni sonrası Hürriyet Ege'ye konuşan Şanlı, temsilcisi olduğu 120 işletmeyi her zaman siyasetin dışında tutmaya çalıştığının altını çizdi.

CHP'li olduğu dönemde de, şimdi de Kordon esnafını çıkarları için kullanmadığını ifade etti. Şanlı, "O dönemde de esnafımla konuştum, görüşlerini aldım. Şimdi de öyle. Hiçbir zaman esnafımı kendi çıkarlarım, siyaset için kullanmam. Zaten 6 ay önce kongrede AK Parti'ye geçmiştim. Rozetin takılması gerekiyordu. Onu da Balkanlı Bakanımız olduğu için böyle uygun gördüler" dedi.
 
KIRMIZI ÇİZGİLERİME DOKUNULURSA AK PARTİ'Yİ BIRAKIRIM
Kordon'daki 120 içkili işletmenin temsilcisi olmasının, hatta kendisinin de böyle bir işletmeyi çalıştırmasının ne işletmeler ne de parti için rahatsızlık yaratmayacağını belirten Şanlı sözlerini şöyle sürdürdü; "AK Parti'nin İzmir'de en büyük sıkıntısı, İzmirliler'in böyle bir önyargısının olması. İstanbul'da hangi bar, kulüp içkili diye kapatıldı ki? AK Parti'nin insanların yaşam tarzına saygılı olduğunu 6 aydır yaşayarak gördüm. Herkese kucak açıyor. Şimdiye kadar şehir efsanesine dönen içki yasaklama gibi böyle bir şeyi ben görmedim. Benim de yaşam tarzım belli. Sosyal, demokrat bir yaşam tarzım var. Ona, benim kırmızı çizgilerime dokunulursa zaten ben de AK Parti'li olmam."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.