CEZAEVİNDEN İZİNLİ OLARAK ÇIKTI! EŞİNİ 20 YERİNDEN BIÇAKLADI!

CEZAEVİNDEN İZİNLİ OLARAK ÇIKTI! EŞİNİ 20 YERİNDEN BIÇAKLADI!

CEZAEVİNDEN İZİNLİ OLARAK ÇIKTI! EŞİNİ 20 YERİNDEN BIÇAKLADI!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Abdürrahim Karazeybek (30) isimli şahıs, cezaevinden izinli olarak çıkarak eşi Gülten Karazeybek ile nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdürrahim Karazeybek eşi Gülten Karazeybek'i 20 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Gülten Karazeybek'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde saat 16.00 sıralarında Abdürrahim Karazeybek isimli şahıs, açık cezaevinden izinli olarak çıkarak eşi Gülten Karazeybek'in yanına geldi. Eşi ile henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başlayan Abdürrahim Karazeybek tartışmanın büyümesi üzerine eşi Gülten Karazeybek'i 20 yerinden bıçakladı

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR
Eşini 20 yerinden bıçaklayan Abdürrahim Karazeybek, olay yerinden kaçtı. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Gülten Karazeybek, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Gülten Karazeybek'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Kaçan Abdürrahim Karazeybek'in yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.