Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli uzman alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli uzman alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli uzman alımı

AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı sözleşmeli uzman alımı yapacağını duyurdu. Duyuru metni İngilizcedir. Gerekli şartlar ve detaylar haberimizde sizler için hazırladık.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı sözleşmeli olarak programlama uzmanı, teknik uygulama uzmanı ve fayda-maliyet analizi uzmanı dallarında başvuruda bulunmak isteyen adaylar 11 Nisan 2016 tarihine kadar aşağıdaki duyuruda yer alan özgeçmiş örneğine uygun olarak hazırlanmış özgeçmişleriyle gerekli e-mail adresine başvuruda bulunabilirler.

İlan başvuru detayları ve gerekli bilgiler şunlardır. Deneyimli uzman alımı için; Lisans mezunu, en az 10 yıl deneyimli, İyi İngilizce bilen personel. Yardımcı uzman alımı için; Lisans mezunu, en az 3 yıl deneyimli, İyi İngilizce bilen personel.

Başvuru İngilizce yapılacağından başvuru ve tüm detaylar İngilizcedir. Özellikle çok iyi İngilizce bilme şartı bulunduğundan aranan özelliklerden en önemlisi dil seçeneğinin bulunmasıdır. Alım yapılacak programlama uzmanı, teknik uygulama uzmanı ve fayda-maliyet analizi uzmanı için genel şartların yanı sıra ilgili alanda gerekli özel şartları da taşımak gerekmektedir. Başvuru e posta adresi için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.