Canlı yayında oğluyla ilişkisi olduğunu açıkladı

Canlı yayında oğluyla ilişkisi olduğunu açıkladı

35 yaşındaki Instagram fenomeni, geçen ay üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu canlı yayında itiraf ederek herkesi şoke etmişti. Takipçileri tarafından topa tutulan kadın rezaleti bir adım daha öteye taşıdı ve bakın neyi açıkladı

Son dakika... Rezaletin böylesi! Üvey oğlundan hamile kaldı!
Rusya’da yaşayan 35 yaşındaki Instagram fenomeni, geçen ay üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu canlı yayında itiraf ederek herkesi şoke etmişti. Takipçileri tarafından topa tutulan kadın rezaleti bir adım daha öteye taşıdı ve hamile olduğunu duyurdu.

Rusya’da yaşayan Instagram fenomeni Marina Balmasheva geçtiğimiz ay Instagram hesabından, üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu açıkladıktan sonra, takipçileri tarafından topa tutulmuş ve kendini eleştiri oklarının hedefinde bulmuştu.

35 yaşındaki Marina Balmasheva'nın eski kocası, katıldığı canlı yayında şoke eden itiraflarda bulunmuştu ve Marina’nın kendisiyle evli olduğu dönemde üvey oğluyla ilişki yaşadığını anlatmıştı.


“Gece ikisinin seslerini duydum” diyen kocasına cevap vermek için canlı yayına bağlanan Marina, iddiaları kabul ederek herkesi şoka sokmuştu.
Şu anda çok mutlu olduğunu söyleyen kadın, 20 yaşındaki yeni sevgilisiyle mutluluk pozları verip sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaştığında takipçilerinin desteğini bekliyordu.


Ancak bunun yerine eleştiri yağmuruna tutuldu. Rus influencer'ın takipçi sayısı 420 binden 410 bine düştü.

Marina şu anki erkek arkadaşı Vladimir’le 13 sene önce tanıştığında, Vladimir yedi Marina da 22 yaşındaydı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.