CANLI YAYINDA İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI!

CANLI YAYINDA İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI!

CANLI YAYINDA İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI!

Ece Erken Söylemezsem Olmaz programından istifa etti!
Ece Erken, Beyaz TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programından canlı yayında istifa ettiğini açıkladı.

Ece Erken, Beyaz TV’de yayınlanan ve sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programından canlı yayında istifa ettiğini açıkladı.

ECE ERKEN’DEN İLK AÇIKLAMA
Sosyal medyaya damga vuran görüntülerin ardından Erken, Uçankuş TV’ye şunları söyledi: “Bunlar çok eski görüntüler. Hatta o aracın sahibiyle o görüntüleri daha sonra birlikte izleyip güldük.”

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU DA KONUŞTU
Olay sonrası Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bugün Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına bağlandı. Mahmutyazıcıoğlu, şunları dile getirdi: “Günah keçisi aranıyorsa burda suçlu benim. Ben kimsenin üzülmesini kırılmasını istemiyorum. Ben bir yerde yakalanmadım. Bu saatten sonra kimseye hesap vermek zorunda değilim. Bana saldırmak prim yapmaz. Bu yüzden Ece’ye saldırıyorlar. Dün olmuş bir şey değil bu eski bir görüntü. Gülüp geçtiğim bir şey benim. Pişman değilim, arkasındayım. Herkes sussun, bu saatten sonra konuşan kötü niyetlidir, gaddardır. Bu işin arkasındayım. Hatasıyla sevabıyla arkasındayım.”

NE OLMUŞTU?
Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, evinin önündeki arabalara zarar veren bir kadının görüntülerini sosyal medyada paylaştı ve o kadının eşiyle ilişki yaşayan Ece Erken olduğunu ima etti.

Ece Erken’in avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşadığı öne sürülmüş, ünlü sunucu çıkan haberler üzerine ilişkiyi kabul etmişti. Avukatın eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, dün Instagram hesabında, evinin önünde duran arabaların dikiz aynalarını kıran sarışın bir kadının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.