Canınız istemese bile...

Canınız istemese bile...

Her sabah 04.30'da uyanıp kocasına kahvaltı hazırlıyor! Sosyal medyada yaptığı açıklama büyük tepki çekti: Canınız istemese bile...

27 yaşındaki dört çocuk annesi kadın, her sabah 04.30'da uyanıyor ve kocasına kahvaltı hazırlayarak kahve demliyor. Günlük rutinini sosyal medyada paylaşan ve "Canınız istemese bile bunları yapmalısınız" diyen kadına, büyük tepki geldi.

Dört çocuk annesi Brooke Smith, Avustralya'nın Brisbane kentinde yaşıyor. Brooke her sabah 04.30'da güne başlıyor.

Çalışmayan ve "ev hanımı" olan Brooke, her sabah 04.30'da uyanıyor ve güne kocasına kahvaltı hazırlayarak başlıyor.


Dört çocuk annesi olan genç kadın, tepki çeken günlük rutinini, Mums Who Cook, Clean and Organise (Yemek ve temizlik yapan, oganize eden anneler) adlı Facebook grubunda paylaştı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Brooke'u "ilham perisi" olarak tanımlarken, kiminden de sert tepkiler geldi.

Brooke Smith, Facebook grubunda paylaştığı notta, şu ifadelere yer verdi:

"Gece yatağa gitmeden önce kocam da dahil olmak üzere evdeki herkesin öğlen yemeğinin hazırlayıp paketlediğimden emin oluyorum. Ayrıca evi temizlemiş, çamaşırları yıkamış ve bulaşık makinesini çalıştırmış oluyorum."


"Bu da bazen akşam saat 21.00'de istirahat etmeye başlarken, bazense gece yarısından önce yatağa gidememem anlamına geliyor."

Brooke Smith'in açıklamalarının en can alıcı ve tepki çeken bölümü ise şöyle başlıyor:


"Her sabah erken kalkıyorum. 04.30'da mutlaka uyanmış olurum. Eşimin kahvaltısını ve kahvesini hazırlaıyorum. Kendim de bir kupa kahve içip saçımı yapıyorum."

Günün erken saatlerinde kendine de zaman ayırdığını söyleyen Brooke, "Günün en sessiz saatleri. Meditasyon ve egzersiz yapıyorum. Ardından da makyajıma geçiyorum."


"Mutlu bir anne, mutlu bir ev halkı demektir. Canınız istemiyorsa bile bunları yapın, ertesi gün mutlaka mutlu uyanacaksınız."

27 yaşındaki kadının bu açıklamaları sosyal medyada büyük tepki gördü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum