Çanakkale Belediyesi 8 kamu personeli alım başvuruları başladı

Çanakkale Belediyesi 8 kamu personeli alım başvuruları başladı

Çanakkale Belediyesi 8 kamu personeli alım başvuruları başladı

İŞKUR daimi statüde istihdam edilmek üzere Çanakkale Belediye Başkanlığı’nın kamu personeli alacağını ilan etti. Çanakkale Belediyesi farklı pozisyonlarda olmak üzere toplam 8 kamu personel alımı yapacağını ilan etti. Çanakkale Belediyesi kamu personel alımı İŞKUR aracılığı ile gerçekleşecek.

 başvurular başladı, başvuru için son tarih 20 Ekim 2016 olarak ilan edildi.

Çanakkale Belediye Başkanlığı kamu personeli alımında 8 farlı pozisyon bulunuyor.

. Muhasebe ve meslek elemanı, makam şoförü, insan kaynakları yönetimi meslek elemanı, Elektronik teknolojisi teknikeri/ Elektronik teknikeri, Elektronik Teknolojisi Teknikeri/Endüstriyel Elektronik Teknikeri, Diğer fotoğrafçılar ve kameramanlar, vidanjör operatörü, sosyal hizmetler ve danışmanlık meslek elemanı pozisyonlarında ilan yer alıyor.

Çanakkale Belediyesi kamu personel alımında her pozisyon için farklı nitelikler aranıyor.

 Çanakkale Belediyesi iş ilanlarında tecrübe şartı ve KPSS den 60 puan şartı tüm ilanlarda aranıyor. Çanakkale Belediye Başkanlığı kamu personel alım ilanlarına Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinden, Hizmet Merkezlerinden şahsen veya İŞKUR’un resmi internet adresi üzerinden başvuru yapılabilmektedir. İŞKUR resmi sitesi üzerinden üyelik oluşturduktan sonra ilan metinlerine ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz. İŞKUR Çanakkale Belediyesi personel alım detaylarına ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.