Çanakkale Belediye Başkanlığı 8 Personel Alımı

Çanakkale Belediye Başkanlığı 8 Personel Alımı

Çanakkale Belediye Başkanlığı 8 Personel Alımı

Yapılan açıklamada Muhasebe Meslek Elemanı, Makam Şoförü, İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elemanı, Elektronik Teknolojisi Teknikleri, Endüstriyel Elektronik Teknikleri, Fotoğraf ve Kamereman, Vidanjor Operetörü ve Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Meslek Elemanı alımı olarak 8 personel istihdam edilecektir.

Muhasebe Meslek Elemanı için şartlar: Kişisel durumu normal ile beraber TMY Terörle mücadelede yaralanan başvuru yapabilmektedir. Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS P93 den 60 puan almış olması ve önlisans mezunu olması ve Bilgisayar İşletmenliği Operetörlük belgesine sahip olması şarttır. İş kur ilan no 00003423403 ile başvuru yapılacaktır.

Makam Şoförü için şartlar: Kişisel durumu normal ile beraber TMY Terörle mücadelede yaralanan başvuru yapabilmektedir. Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS P93 den 60 puan almış olması ve önlisans mezunu olması ve E sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. İş kur ilan no 00003423373 ile başvuru yapılacaktır.

İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elamanı için şartlar: Kişisel durumu normal ile beraber TMY Terörle mücadelede yaralanan başvuru yapabilmektedir. Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS P93 den 60 puan almış olması ve önlisans mezunu olması gerekmektedir. İş kur ilan no 00003423337 ile başvuru yapılacaktır.

Elektronik Teknolojisi Teknikeri için şartlar: : Kişisel durumu normal ile beraber TMY Terörle mücadelede yaralanan başvuru yapabilmektedir. Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS P93 den 60 puan almış olması ve önlisans mezunu olması gerekmektedir. İş kur ilan no 00003423302 ile başvuru yapılacaktır.

Endüstriyel Elektronik Teknikeri için şartlar: : Kişisel durumu normal ile beraber TMY Terörle mücadelede yaralanan başvuru yapabilmektedir. Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS P93 den 60 puan almış olması ve önlisans mezunu olması gerekmektedir. 4 Yıllık çalışma deneyimini belgelemesi gerekmektedir. İş kur ilan no 00003423267 ile başvuru yapılacaktır.

Fotoğrafçı ve Kamereman için şartlar: Kişisel durumu normal ile beraber TMY Terörle mücadelede yaralanan başvuru yapabilmektedir. Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS P93 den 60 puan almış olması ve önlisans mezunu olması gerekmektedir. 3 Yıllık çalışma deneyimini belgelemek zorundadırlar. İş kur ilan no 00003423225 ile başvurulacaktır.

Vidanjör Operatörü için şartlar: Kişisel durumu normal ile beraber TMY Terörle mücadelede yaralanan başvuru yapabilmektedir. Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS P93 den 60 puan almış olması ve önlisans mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca SRC3 belgesine sahip olması ve sürücü D ve E ehliyetine sahip olması gerekmektedir. İş kur ilan no 00003423206 ile başvuru yapması gerekmektedir.

Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık için şartlar: Kişisel durumu normal ile beraber TMY Terörle mücadelede yaralanan başvuru yapabilmektedir. Kamu personeli Seçme Sınavı KPSS P93 den 60 puan almış olması ve önlisans mezunu olması gerekmektedir. 6 Yıllık çalışma deneyimini belgelemek zorundadır. İş kur ilan no 00003423160 ile başvurulacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.