Buzullarda korkutan keşif! UFO iddiaları..

Buzullarda korkutan keşif! UFO iddiaları..

Buzullarda korkutan keşif! UFO iddiaları..

Buzlarla kaplı olan Antarktika'da ortaya çıkan görüntü görenleri ürpertiyor. Google Earth üzerinden yapılan keşif hem merak uyandırıyor hem de Dünya'da uzaylılar mı var sorusunu akıllara getiriyor.

 

Google Earth üzerinden bir kullanıcının gizemli buluşu görenlere hayrete düşürüyor. Antarktika'da bulunan gizemli yapı hakkında henüz yetkililerden resmi bir açıklama gelmedi.

YouTube kullanıcısı olan Sandra Elena Andrade, Google Earth üzerinden bulduğu gizemli keşfi YouTube üzerinden de paylaştı. Büyük bir buz tabakasının erimesiyle ortaya çıkan yapının ne olduğu henüz bilinmiyor.
 

İzlediğiniz videoda da gördüğünüz üzere Antarktika'da bulunan keşif düşmüş bir uçan daireyi ya da UFO'yu andırıyor.

Google Earth üzeinden görebileceğiniz yapının, doğal olmadığı aşikar. Antarktika'nın çok geniş buzullarla kaplı olduğunu düşündüğümüzde, kıtada neler bulunabileceği ve buzulların altında neler olabileceği büyük merak konusu.


SpaceX canlı yayınında UFO görüldü! 
Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, ilginç projelere hayat veren bir isim. Yeni projelerinden biri olan Starlink için kargo roketi gönderdiği sırada canlı yayında UFO gözlemlendi.

Starlink, uydular aracılığı ile yüksek internet hızı sağlamayı amaçlayan bir proje. Dünya'nın etrafına dizilecek uydular sayesinde internet hızını arttırmak ve erişimin kısıtlı olduğu bölgelerdeki sıkıntıyı gidermek üzerine planlandı.

Bu projenin uydularını yörüngeye taşımak için gönderilen SpaceX kargo roketi geçtiğimiz kasım ayında ateşlendi ve bu olan canlı yayınla aktarıldı. Canlı yayın sırasında çoğu kişinin göremediği bir detay şimdi ortaya çıktı ve yabancı forumlarda fazlasıyla konuşulmaya başlandı.
 

Disclose Screen 'The Grimreefar' isimli YouTube kanalının ortaya çıkardıklarına göre SpaceX'in bu yayınında UFO görüldü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.