Büyük ödül ne oldu?

Büyük ödül ne oldu?

Büyük ödül ne oldu?

TV8'in en sevilen yarışmalarından olan MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan final bölümünde heyecan doruktaydı. Usta şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, ve Mehmet Yalçınkaya’ya yaptıkları yemekleri beğendirmek için ter döken Alican ve Cemre'nin kozlarını paylaştığı yarışmada şampiyonluğu Cemre Uyanık kazandı. Cemre Uyanık Instagram hesabından şampiyonluk paylaşımı yaptı.

 

MasterChef 2019 şampiyonu olan Cemre Uyanık, rakibi Alican'ı ve jüri üyelerini etiketleyerek :''Hepinizi çoook seviyorum'' dedi.

 

OYLAMA NASIL OLDU?

 
Masterchef Türkiye final etabında son oyun canlı yayınla ekranlara geldi. Cemre 43 puanla, Alican ise 42 puanla son etaba çıktı. Her iki yarışmacı da kendi seçtikleri yemekleri yaptılar. Masterchef Türkiye 2019'un birincisi Cemre Uyanık oldu. Cemre'yi 72 puanla şampiyon yapan oylama sonuçları şöyle:

Mehmet Şef'in puanı : Cemre 8, Alican 7
Danilo şefin puanı : Cemre 9 Alican 8
Somer Şef'in puanı : Alican 7 Cemre 8
Alican 64 puanla Masterchef Türkiye'nin ikincisi oldu.

BÜYÜK ÖDÜL NE OLDU?

Masterchef Türkiye’de bu sene para ödülü verilmedi. Geçen yıl Acun Ilıcalı birinci olana 100 bin lira para ödülü vermişti. Bu sene ise Masterchef şampiyonu Cemre Uyanık’a Fiat 500 Dolcevita marka bir araba hediye edildi.

Para ödülünün olmaması ise sosyal medyada alay konusu oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.