BUSKİ Müfettiş Yardımcısı alımı

BUSKİ Müfettiş Yardımcısı alımı

BUSKİ Müfettiş Yardımcısı alımı

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi BUSKİ tarafından 1 Mart 2016 Salı günü yayımlanan personel alım ilanı ile GİH sınıfında 2 Müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

BUSKİ personel alımı kapsamında 2 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştirecek.

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi BUSKİ tarafından yayınlanan sınav duyurusu ile genel idare hizmetleri sınıfı (GİH) 2 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

BUSKİ Müfettiş yardımcısı alımı için başvuru yapacak olan adayların 2014 KPSS ve 2015 KPSS A grubu sınavına girmiş olma ve KPSSP35 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.

BUSKİ müfettiş yardımcısı alımı için adayların İktisat, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olması aranan şartlar arasında bulunuyor.

BUSKİ memur alımı için başvurular 7 Mart 2016 tarihinde başlayacak ve 15 gün sürerek 22 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Müfettiş yardımcılığı sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak yapılacak.

Sınava Katılma Şartları

ÖSYM tarafından 05-06 Temmuz 2014 veya 04-05 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (A) Grubunda, (KPSSP 35) bölümünden 70 ve daha yukarı puan almış olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olmak.

Üniversitelerin İktisat, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya eşitliği/denkliği yetkili makamlarca kabul edilen dört yıllık lisans eğitimi veren yurt içi veya yurt dışındaki fakülte ve yüksekokullardan birini bitirmiş olmak.

01.01.2016 günü itibari ile otuzbeş yaşını doldurmamış olmak. Yapılacak inceleme sonunda adli sicil bakımından Müfettiş Yardımcısı olarak alınmasına engel bir hali bulunmamak. Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya erteletmiş olmak veya askerlikle ilgisi bulunmamak. Müfettişlik mesleğini yerine getirmesini engelleyecek herhangi bir sağlık problemi olmamak,

Sınav Başvurusu

Başvurular 07.03.2016 tarihinde başlayıp, 22.03.2016 Salı günü saat 16.30’a kadar BUSKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Sırameşeler Mah. Avrupa Konseyi Bulvarı No:6/3 D Blok No:190 OSMANGAZİ/BURSA adresine elden yapılacaktır. Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar “BUSKİ Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Başvuru Belgesini yukarıda belirtilen adresten veya internet aracılığı ile BUSKİ İnternet sitesi adresinden temin edebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.